UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1363
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

347
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 12.09.24
1€ = 45.86 грн.
1$ = 41.36 грн.
1€ = 1.17 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7051
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Швейцарія - край нестримних мрій, край весни натхненної,
Наша зустріч - короткий, прекрасний роман.

Швейцарський вікенд + Баварія
Цюріх, Люцерн + Мюнхен та Відень

Днів: 4, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Львів - Мукачево  -Будапешт - Мюнхен - Цюрих - Люцерн - Берн - Бернский оберланд - Відень - Мукачево - Львів
Угорщина
Швейцарія
Назад

Вересень '24

  21   27

Жовтень '24

  3   4   13   22   23   26   27

Листопад '24

  1   2   3   12   21   22

Грудень '24

  6   7   10   21   22   25
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Мукачево
 – 
Стрий
 – 
Ужгород
Угорщина:  
Будапешт
Німеччина:  
Мюнхен

Шлях до Альп: Баварія та Швейцарія
2 екскурсії у вартості туру  
 Діловий Цюрих та  Баварський 
Мюнхен 
Є можливість відвідати музей BMW,  зробити неймовірні фото біля замку Нойшвайнштайн 
Побачити диво природи - Рейнський водоспад,

насолодитись неспішністю і затишком Люцерна, відчути гармонію Швейцарії


День 1.

ЛьвівБудапешт

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.

Шарм нічного Будапешта

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - на набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні! Сюди приходять не тільки за покупками, а погуляти, зустрітися з друзями і помилуватися видом на Будайську фортецю. Увечері, коли запалюють вогні, на фоні зоряного неба висвічуються Королівський палац, Рибальський бастіон і статуя єпископа Геллерта. Відчуйте - Ви в Будапешті!!!

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Нічний переїзд в Німеччину.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Переїзд в Німеччину.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
Вільний час. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Замок Нойшванштайн

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Дивовижне мальовниче розташування замку Нойшванштайн, фантастична декорація на тлі гір і неба, роблять його привабливим для мільйонів туристів з усього світу. Мальовнича природа Альгоя, архітектура замку Нойшванштайн в дусі середньовічної романтики створюють відчуття втрати реальності, містики, і несуть у фантастичний світ "казкового короля" Людвіга. Не випадково саме Нойшванштайн став символом дивовижного світу Уолта Діснея.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Прогулянка з супроводжуючим.
Можливе відвідування музеїв (доп. Оплата) «Стара і Нова Пінакотека», «Резиденція Баварських королів», палацово-парковий комплекс Нимфенбург.

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 30€ / Діти: 20€)
Автобусна екскурсія. Мюнхен такий багатоликий і незвичайної, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Ви побачите місто епохи Людвіга I, знаменитий мюнхенський квартал музеїв - перші музеї побудовані в світі! - Гліптотеку, Стару Пінакотеку, віллу Ленбаха, Музей античних старожитностей, єгипетський музей .. А далі: студентський квартал Швабинг, квартал мюнхенського шику Богенхаузен і шакарная Максімілліанштрассе, Парламент-Ландтаг і баварський уряд, колишня Резиденція Гітлера, будівля партійного архіву, гестапо, Люфтваффе , місце пивного путчу - все це пройде перед нами ... і на завершення - Мюнхен великого спорту - стадіон та олімпійський парк 1972 року - трагічна і повчальна історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном - завод, виставковий центр і музей BMW.
Дивовижний Мюнхен - відеоогляд

Баварська кухня...

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі  зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні.
Баварська кухня - відеоогляд
Баварська кухня - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 3.

ЛюцернЦюрихРейнський водоспадЛіхтенштейн

Сніданок.
При бажанні групи і наявності часу.

Ліхтенштейн: Князівство на долоні...

(Дорослий: 20€ / Діти: 16€)
Карликове, іграшкове, мініатюрне це все про Князівство Ліхтенштейн. 160 квадратних кілометрів - це вся площа Князівства. Вадуц - серце крихітної гірської країни - являє собою велике міжнародне село. Ми помилуємося Середньовічним князівським замком, панівним над Вадуцом, резиденцією правлячого Князя, деякі частини якого побудовані ще в 12 столітті.

Головне... не поспішати... Рейнський Водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Головна визначна пам'ятка кантону – величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль – найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, потоки прозорої води, які летять з неймовірною швидкістю, свіжість піднімається в повітря і велич природи заставляють застигнути на місці від здивування... Ці пейзажі надихнули багатьох поетів і письменників, вони і Вам подарують хороший настрій.
Переїзд в Цюріх.
Екскурсія

Неповторний Цюріх

(входить у вартість туру)
Швейцарія-це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітне куточки Швейцарії: прекрасні гори із заснеженними вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шале і ошатні альпійські будиночки. Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюріх пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюріх.

Люцерн - серце Швейцарії

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто ...
Люцерн - серце Швейцарії
Нічний переїзд.
День 3 - Люцерн – Цюрих – Рейнський водоспад – Ліхтенштейн
День 3 - Люцерн – Цюрих – Рейнський водоспад – Ліхтенштейн
День 3 - Люцерн – Цюрих – Рейнський водоспад – Ліхтенштейн
День 3 - Люцерн – Цюрих – Рейнський водоспад – Ліхтенштейн
День 4.

Віденьскарбниця Габсбургів

Переїзд по Австрії.
При бажанні групи і наявності часу.

Віденський вальс

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня. Величне місто зачаровує шармом і витонченістю.

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд

Скарбниця Габсбургів- Блиск і занепад Великої Імперії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були  володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників. Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут – в Скарбниці!
Блиск і занепад Великої Імперії - відеоогляд

Перекази і легенди Відня

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень- середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, "танцюючий годинник" – Анкерур. Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою (оплата по меню). Вечірня екскурсія.
Перекази і легенди Відня - відеоогляд
Повернення в Україну. Перетин кордону.
Можливість завершити тур в районі міста Мукачево.
Пізнє прибуття у Львів. Залежить від перетину кордону.
День 4 - Відень – скарбниця Габсбургів
День 4 - Відень – скарбниця Габсбургів
День 4 - Відень – скарбниця Габсбургів
День 4 - Відень – скарбниця Габсбургів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Факультативні екскурсії
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• проїзд в громадському транспорті
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638