Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгірша організація туру

"Організація туру «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!" (14-23.09.24) починалась з приємного спілкування з менеджером Мар'яною. Але все пішло не так як розпочався тур з керівником групи Оленою Грибачовою. "

Відгук туриста Аккорд тур Ірина (КИЇВ) на тур
Поїздка: 14 вересня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!

Цікавий тур до Італії, здавалось би, мав принести лише задоволення від поїздки. Однак ні програма, ні організація, ні керівник групи не оправдали себе.

Коротко і по порядку:

1. Програма передбачала відвідування і вільний час на прогулянки всіма зазначеними містами. Однак у Краків група не потрапила, в багатьох інших містах майже не було вільного часу для прогулянки, вже не кажучи про те, щоб поїсти. Це великий мінус - галопом пробігати міста не приносить задоволення.

Також досить важко щодня змінювати готелі - майте на увазі обираючи тур.

2. Організація теж підвела. В автобусі не працював телевізор. Отже, туристи не отримали попередньої інформації про міста, в яких мали побувати - а це практика всіх туркомпаній.

Готелі в турі були низької якості, особливо сніданки в більшості, які передбачали хліб, нарізку, сир, яйця, йогурти. Ні овочів, рідко - фрукти у вигляді яблук. Цього замало. Перегляньте, будь ласка, на майбутнє.

Далі. Організатори об'єднали дві поїздки - Неаполь і Капрі - взявши при цьому повну вартість як за два окремих тури. А це, на хвилинку, 41+78 ЄВРО = 119 ЄВРО!!! Хоча мали відмінусувати затрати на логістику до Неаполя. При чому в Неаполі екскурсія тривала аж 1,5 години!!!!!! Це мінус. Звернулась з цим питанням до організаторів, на що отримала відповідь: звертайтесь до наших юристів. Камон, я звернулась до вас з фінансовим питанням, в якому ви не праві, а ви грубо відправили до юристів.

Ще момент. В нашій групі якимсь дивним чином опинилась громадянка країни-агресора, із-за якої ми витрачали свій час на кордоні Угорщина-Україна, бо її перевіряли. Яке моральне право ви, українська компанія з офісом у Львові, маєте брати в тури громадян країни-агресора??? Мало того, що ми витратили час на кордоні в очікуванні перевірки даної громадянки, деякі туристи не встигли через це на свій потяг. Це іспанський стид і неповага до українців!

3. Керівник групи. Тут взагалі буду коротко, бо навіть керівником Олену Грибачову важко назвати. Повний мороз, на питання відповідь: "я нічого не знаю, всі питання до компанії", ніякої конструктивної допомоги, огризання, ніякої інформації за запитами і т. п. Це не керівник, зробіть висновки.

Організаторам ставлю 2-ку. Дякуючи лише веселій компанії залишились більш-менш позитивні згадки про тур.

Реклама
Відгуки про інші тури