Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Жах! Такого туру ще не було!

"Все почалося із самого початку. Я з Акордом їжджу вже не вперше і ніколи не було жодних проблем. Але цього разу щось не склалося, пазли не зійшлися"

Відгук туриста Аккорд тур Marina (Черкаси) на тур
Поїздка: 25 вересня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Серце Адріатики... Чорногорія + Хорватія

Все почалося із самого початку. Я з Акордом їжджу вже не вперше і ніколи не було жодних проблем. Але цього разу щось не склалося, пазли не зійшлися..

На сьогоднішній момент, я переселенка, вирішила поїхати в тур, розвіятися, "hiddenSuggestion" onkeypress="UK_SIMPLE_REPLACE_SOFT---#---undefined---#---«відволіктися» — нерекомендоване слово, кращий

варіант: відвернутися, відірватися. ---#---На сьогоднішній момент, я переселенка, вирішила поїхати в тур, розвіятися, відволіктися від реальності, але... не вийшло. ---#---відвернутися#відірватися---#---відволіктися">відволіктися від реальності, але... не вийшло. Мене заколихує в автобусі і всі попередні поїздки, я про це говорила супроводжувальний гіду і мене садили або поряд зі змінним водієм або поряд з гідом, або відразу за водієм (ці місця ми й забронювали, але туроператор змінив наші місця, не узгодивши зі мною, їх віддали знайомим водія). Вже тур був зіпсований, тому що я ледве доїхала. Після цього були жахливі транзитні готелі, але це в принципі можна пережити, але жах полягав у тому, що я забронювала номер на двох, з 2 окремими ліжками. Але в готелях мені весь час норовили дати двоспальне ліжко поклавши спати зі сторонньою людиною. Це питання з горем навпіл вирішилося, але весь жах і відпочинок, що пішли нанівець, почався в кінці. Був анонсований приїзд у 23-30, квитки на зворотний шлях були взяті на 1,15 пізніше, сподіваючись, що навіть при запізненні встигнемо на поїзд. Раніше, у попередніх поїздках, ми говорили гіду про час від'їзду, вона узгоджувала це з водіями та жодних проблем не було. Але цього разу все пішло вгору ногами, водії поїхали не платною дорогою, на чому ми втратили понад годину, оскільки тяглися 30-40 км на годину, логістика в цілому була не продумана, водії дороги не знають, ми їхали з 8 ранку до 1 година ночі відстань 800 км, і це при тому, що кордони пройшли за півгодини, гід не могла організувати пасажирів, робила постійні зупинки, надовго, пасажири їли, пили, нікуди не поспішали, зупинки були на заправках, де 1 туалет і це займало багато часу,

У результаті ми запізнилися на свій поїзд, довелося здавати квитки, втрачати при цьому гроші, брати квитки в інше місто, в моє місто поїзд ходить 1 раз на добу, про що ми говорили і водіям і гіду, далі як добиратися і скільки це коштує в моє місто я не знаю чим і за що, тому що я вже говорила, що переселенка та гроші всі були прораховані. Виходить, що через безладність водіїв і гіда, мені завдано збитків і мені доведеться влізти в борги. Коротше, відпочинок мені зіпсували і я зазнала фінансових збитків. Не раджу цього туроператора іншим мандрівникам. Вибирайте відповідального туроператора.
Реклама
Відгуки про інші тури