Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож перевершила всі очікування!!!!

"Ми проїхали 6000 км, але такої легкої та приємної подорожі в мене ще не було."

Відгук туриста Аккорд тур mara (КИЇВ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 17 вересня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Все почалось, що кордон ми проскочили всього за 1 год 20 хв. І тут я зрозуміла, що все складеться суперово. Неймовірна кількість вражень та емоцій, нових міст та національних страв, контрасту від швейцарської стриманості до іспанської пристрасті. І головне, все було так раціонально організовано, що ми не встигли втомитись, але змогли побачити дуже багато. Уявіть, ми проїхали 10 країн і подолали 5960 км, піднялись на висоту 3980 метрів над рівнем моря, щоб помилуватися горою Монблан, спробували копчене пиво в Німеччині та суп буябес у Франції, запалювали на вуличному концерті в Іспанії та пускали слинки в розкішному Монако. А ще провідали Божу матір на Горі Монсеррат і всі попросили Перемоги нашій країні. Від фото і відео тріщить телефон.

А тепер слова подяки тим, хто організовував комфорт і емоції в подорожі. Оксана Гончарук - наш гід. Спостерігаю за нею не один рік і можу стверджувати на 100 відсотків - вона найкраща. Все чітко, організовано, з повагою та турботою. Саме вона зробила нашу подорож легкою та приємною.

Особлива подяка нашим водіям Петру та Олександру. Уявіть собі автобус на 67 місць, довжиною 15 метрів на крутих серпантинах Альпійських гір. Вони не просто профі, вони справжні боги доріг. А окрім того, людське ставлення до нашого натовпу: складання валіз, терпіння на санітарних зупинках, а ще чистота та затишок в салоні..

І останнє - в автобусі панувала атмосфера поваги та веслощів. Підібрались дуже приємні люди і завершили цю подорож, обмінявшись контактами.

Пройшло 3 дні, як ми повернулись. Покличте завтра мене в цей тур і я зберусь за 10 хвилин - так було круто!

Дякую дуже багато разів.

Інші відгуки mara

Реклама
Відгуки про інші тури