Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Закохана в Грецію

"Чудовий відпочинок на узбережжі Егейського моря"

Відгук туриста Аккорд тур Людмила (КИЇВ) на тур
Поїздка: 16 вересня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Солодкі дотики моря... Греція! Відпочинок на Егейському морі!

Я закохалася в Грецію з поїзки в минулому році, тому цього року, не вагаючись, поїхала знову на зустріч з Егейським морем ніжним, прозорим, теплим, лагідним, яке підіймає настрій, дає сили, натхнення, перезавантажує повністю весь організм. Мені поталанило цього разу потрапити в серце Греції - Афіни, велике і могутнє місто, колиска грецької культури. Це особливе місто, місто Богів,   де можеш поринути у тисячолітню історію, відвідуючи Акрополь. Це місто перших олімпійських ігор, першого театру, філософів, тощо. Емоції зашкалюють від побаченого! Сподобався гід Олександр (він родом з України), який знайомив нас з містом.

Особливо хочу подякувати нашій супроводжуючій Лілії Лазоренко, яка змогла згрупувати дорослих та незнайомих туристів, організувати іх, створити в групі доброзичливу атмосферу, дружні стосунки, гарний настрій протягом всієї поїздки.  

Хочу відмітити наших водіїв, Сергія і Олександра. Це - професіонали, з якими було комфортно і спокійно подорожувати. Вони були одним цілим з усією групою.

Дуже сподіваюся, що наступного року знову поїду до Греції в супроводі Лілії, а водіями будуть Сергій і Олександр.  

Дякую.
Реклама
Відгуки про інші тури