Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Романтичний Париж

"Добе, але можна і краще."

Отзыв туриста Аккорд тур Krevge (Одесса) на тур
Поездка: 14 сентября 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур Романтический Париж! Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

Доброго Дня!

Напишу невеличкий відгук про Тур "Романтичний Париж", в якому ми перебували з 14 по 20 вересня 2024 року.

1. ГІД (наш супроводжувач) - Гаркава Владислава. Все ДУЖЕ професійно, вчасно, з посмішкою на обличчі, де було потрібно - з легким нажимом на порушників дісціпли-ни; практично ВСІ питання вирішувала швидко та без затримувань. Саме завдяки їй перетнули Кордон До Польщі достатньо швидко. З нею - хоч "на край світу".

Оцінка її роботи - ВІДМІННО.

2. ВОДІЇ - Віталій та Михайло. Дуже досвідчені та професійні. Чи то в дощ, чи то на сонці - абсолютно не було відчутно. Зрозуміло, що шляхи в Європі набагато кращі, ніж в Україні, але ж і там треба бути уважними. Оцінка їх роботи - "ВІДМІННО".

3. АВТОБУС - дуже Гарний, чистий, крісла зручні, все працює (теле, кондиціонер тощо) добре. Санітарні зупинки через 3 - 3,5 години шляху. Оцінка - "ВІДМІННО".

4. ГОТЕЛІ - Добрі, (за винятком готель "RESEDA" в Парижі - маленькі кімнати, в яких дуже важко розвернутись, навіть нема де розібрати валізу); Сніданки - наповнені, стандартні Європейські - "шведський стіл" (крім Одного - на території Франції, але про це про це Влада повідомила вчасно і всі були до цього готові). Оцінка - "ДОБРЕ + ".

5. ЕКСКУРСОВОДИ. Достатньо кваліфіковані і приємні люди.

Найменше сподобався - Олександр (перша екскурсія в Парижі); якось мляво, без "Вогоньку". Сподобалась Наталья в Празі, яка дуже намагалась за короткий термін розповісти якнайбільше). Але НАЙКРАЩА - БЕЗУМОВНО - ВІКТОРІЯ (поїздка в Нор-мандію, та по кварталу Маре в Парижі). Це приклад, як потрібно проводити екскурсїі. Дуже Захоплююче, Цікаво, Майстерно, Артистично (навіть і не знаю, як ще відзначити їі роботу). ПРОФЕСІОНАЛ, без перебільшування, з Великої Літери. Всі Туристи навіть їі Аплодували, коли прощались. Оцінка роботи Екскурсоводів - "ВІДМІННО" (комусь трошки Менше, але Вікторія - Це набагато Більше).

6. Про сам ТУР:

6.1. АВТОБУСНІ перегони ДУЖЕ великі (по 5-8 годин), а знаходження на екскурсійних об"єктах - короткі (2,5 - 3,0 години). Екскурсії дуже короткі. Ну що за екскурсія в Празі - 1,5 години? Бігом-Бігом... До ладу і не роздивитись, і не пофотографувати. Зрозуміло, що організатори прагнуть "обхопити" яко можно більше місць. Але Екскурсійний Тур перетворився в АВТОБУСНУ поіздку і це не сподобалось.

6.2. Екскурсійна програма НЕ Була виконана повністю.

І це Провина - Не ВЛАДИ, як ГІД-а, а організаторів, які займаються плануванням.

6.2. 1. В Гейдельберг взагалі НЕ заїжджали. Хіба Організатори Туру не знають, що Нюрнберг по дорозі раніше ніж Гейдельберг? Чому це не відображено в Програмі? І не написано, що в Гейдельберг маємо прибути ЗАТЕМНО? Молодець Влада, що пові-домила про це вчасно и і цей город проїхали без зупинок і втрати часу. Це буле ЄДИНЕ місто в Німеччині, екскурсія по якому входила у вартіть туру. І деякі туристи так і не змогли побачити Німецьке місто (бо Не планували Додаткову екскурсію - платну - в Нюрнберг). Так, цю екскурсію змінили на Безкоштовну в Празі, але це неправильно.

6.2. 2. В Парижі НЕ ВІДБУЛИСЯ екскурсії НІ на "Вежу Монпарнас", НІ "Все про Париж". При цьому це було повідомлене вже по дорозі. Хіба Організатори Туру не знали, що ціх екскурсій НЕ Буде? Треба було повідомити про це на сайті на конкретну дату виїзду. ПРИКРО!

6.2. 3. В описах ТУРУ - дуже багато екскурсій, які просто фізично неможливо відвідати. Таке враження, що це зроблено навмисно, щоб залучити якнайбільше людей. Треба Вказувати тривалість як самих екскурсій, час перебування на об"єкті і час в дорозі.

6.2. 4. ОБ"ЄКТИ. Практично Всі Цікаві. Особливо сподобались: "Середньовічний Кольмар" та "Яскрава Нормандія".

НЕ сподобалось: Окремо відзначу ПРАГУ. В програмі зазначено ДВІ екскурсії і не написано Або та Або інша. Але відбулася тільки Одна. Хіба Організатори Туру не зна-ють, що буде тільки ОДНА? Ну що це за відвідування Праги за 2,5 години? Так, заради "Галочки".

6.2. 5. Дуже НЕЗРУЧНО, що повідомлення чи відбудется тур надходять за ДВА дні до віїзду до Львову. Це ж накладає проблеми з придбанням/сдачею квитків на потяг (туди і назад), бронюванням готелю на ночівлю во Львові в день повернення, тощо.

7. ВИСНОВОК.

Сам Тур цікавий, але міг бути кращим.

Як на мене потрібно:

- зменшити час автобусних переїздів (можливо за рахунок інших об"єктів, які розта-шовані блище один від одного);

- збільшити час перебування на об"єктах та тривалість екскурсій;

- на сайті давати ПРАВДИВУ інформацію про проведення (чи не проведення) тих чи інших екскурсій на конкретну дату виїзду;

- на сайті давати інформацію про час в дорозі, та час на об"єкті (хоча б приблизно);

- підтдвержувати або відміняти тур РАНІШЕ (хоча б за Тиждень) до дати віїзду;

- НЕ пишіть на сайті, що тур ГАРАНТОВАНИЙ, якщо невідомо чи він відбудеться; це вводить в ОМАНУ.

ЗАГАЛЬНА оцінка Туру "ДОБРЕ з Минусом".

Пробачте за такий довгий Опис.

З повагою, Кржечковський Євген та Кржечковська Ольга.

ПРОХАННЯ: НАВЕСНІ Організувати тур у Відень та Будапешт з перебуванням у ціх містах по дві-три ночі с загальним терміном туру 6 або 7 днів. Дякую.
Реклама
Отзывы о других турах