Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірний відпочинок

"Все було чудово"

Відгук туриста Аккорд тур Еля (Львів) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 14 вересня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Курортний Роман Відпочинок на морі Іспанії Швейцарія + Іспанія + Франція

Побувати в Іспанії - мрія, яка зароджувалась у мене давненько

Оскільки я розуміла, що мене чекає довга дорога обирала тур саме без нічних переїздів, щоб зменшити навантаження і не пошкодувала.

Найважчий перший день - перетин кордон, оскільки не знаєш скільки часу це займе, але тут нас чекав приємний сюрприз за дві години ми вже були на території Польщі і успішно відвідали Краків, перепочили і вирушили до готелю налаштовуватись на нові враження

Даний тур насправді унікальний, оскільки поєднує у собі дуже багато країн, неймовірні краєвиди, природу, свіже гірське і морське повітря, завдяки чому ти перезавантажуєшся на всі 100%

Враховуючи відстань між країнами, можу впевнено сказати, що маршрут комфортно побудований, вчасно приїзджали до готелю, встигали відпочити і на наступний день знову мали сили досліджувати нові місця.

За 14 днів ми встигли відпочити на морі, познайомитись з новими локаціями і професійними гідами, які цікаво організовували екскурсії в містах, у кожного гіда свій стиль і це дуже круто.

Автобус комфортний, приємно здивувало наявність вайфаю і розеток, хочу подякувати нашим водіям Олегу і Вадиму за те, що ми безпечно і швидко доїзджали до місця призначення.

Окремо хочу висловити свою подяку керівнику Надії Цвяк за чудову організацію туру, професіоналізм і допомогу упродовж подорожі)))

На наступний рік обиратиму новий тур для подорожі, дякую Аккорд Тур за відпочинок)
Реклама
Відгуки про інші тури