Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Казковий світ мандрів та неймовірні враження!

"Пригоди, мандри, казка!"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 14 вересня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Вітаю друзі.

Це була неймовірна, цікава пригода, яка запам'ятається на все життя.

З 14 по 23 вересня "Літня відпустка під Іспанськими вітрилами" перетворилася на неймовірну пригоду, а згодом на чарівну казку.

За 10 днів ми встигли стільки, що зараз здається, що це просто неможливо. Але з Валерією - керівницею групи, ми занурилися у світ мандрів та пригод. ЇЇ цікаві розповіді, дієві поради, професійний тайм-менеджмент допомогли нам побачити майже все, але погодні умови внесли своє корегування. Але стресостійкість нашої Валерії та команди професіоналів водіїв, Руслана та Ярослава, допомогло нам обійти усілякі халепи та негаразди.

Ми побували в неймовірному Зальцбургу, з красивенними будівлями, парками, соборами. У Швейцарії відвідали чудовий Цюрих, де гори та озера дивують своєю красою. Але Люцерн! Це щось неймовірне для мене, краса яка запам'ятається на все життя. Але далі нас чекали подальші сюрпризи, Пан Авіньйон, Франція! Це місце яке я б могла роздивлятися і роздивлятися, його краса зачаровую, а запах Лаванди заспокою та рослабляє.

Та далі був Лорет де Мар, Іспанія! Море, гори та чарівне містечко. Валерія організувала зустріч світанку на березі моря, та веселу руханки під шелест волн та веселі жарти. Світанок на морі, це давнішня мрія, і вона здійснилася. Після екскурсії по місту ввечері нас чекало яскраве шоу Фламенко. Неймовірна атмосфера Іспанії, пісні танці вино. Все було настільки яскравим, що самій захотілося навчитися танцювати Фламенко. Далі була Тоса де Мар. Це знову вибух емоцій від краси та захвату, гори, море неймовірного кольору. Пляжі, вулички, що ми не встояти та скупалися в морі. І це було казково, вода прозора, що можна було бачити підводний світ без маски. А далі була Барселона! Динамічна, історична, красива, дивовижна. Творіння Гауді вражають. Архітектура та парки. А ще була Бодега, чудове місце де ми спробували смачне вино та продукти місцевих широт. Далі була Франція, де ми відвідали парфумерну фабрику в Фрагонарі. Аромати парфумів ми й зараз відчуваємо, бо змогли придбати там на місці. Ніцца, місто краси та романтики, ласкавого моря та сонця, що хочеться залишитись там найдовше. Та нас чекало Монако, місто розкоші та краси. Де ми змогли зайти у казино і побачити розкіш вбрання холу. А далі нас чекала чарівна Італія. Мілан, краса та розкіш, марафон та дизайнерські вітрини. Озеро Комо, гори та краєвиди, яхти та човники, лебеді на набережній. Все це за створило казковий світ, який тепер в серці назавжди.

Здавалося це неможливо відвідати стільки за такий короткий час. Та хочу висловити щиру подяку Аккорду, Валерії, водіям Руслану та Ярославу, які змогли все організувати, підказати по екскурсіях та містам. Валерія допомагала з розв'язуванням питань будь-якого характеру. А чудові її розповіді, з гумором та позитивним настроєм, зробило ці Мандри цікавішими. Дружня команда професіоналів змогла знайти шляхи та обійти негаразди, коли злива застала нас зненацька в Польщі та Чехії, вони змогли знайти обхідні шляхи, щоб ми не втратили в халепу, або не застрягли в готелях на декілька днів.

Тож підсумовуючи. Валерія, Руслан та Ярослав - професіонали, які горять своєю справою, вболівають за те, щоб кожний зміг побачити якомога більше цікавого та красивого, та вчасно і без пригод повернутися до дому.

Готова і надалі з ними подорожувати по світу. Дуже рекомендую!
Реклама
Відгуки про інші тури