Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший досвід подорожі Європою

"Висновки, які я зробила з даної подорожі: 1) Враження від подорожі багато в чому залежать від примх погоди; 2) Треба вчити іноземну мову -завжди знадобиться; 3) Професія гіда дуже стресова) А взагалі це безцінний досвід та неймовірні враження!"

Відгук туриста Аккорд тур Inna (Ірпінь) на тур
ще
17
фото
Поїздка: 14 вересня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Дякую Акорду за прекрасний тур. Вам вдалося поєднати холодну та традиційну стару Європу із гарячою, спокусливою та "молодо Іспанію". В цьому турі побачила максимально все і отримала неймовірні враження! Шкода, звісно, що не вдалося відвідати Краків, але ніхто не міг передбачити що погода настільки зіпсується, що затопить пів Європи. Звісно шкода, що не відвідали Відень на зворотному шляху, але я не дуже розчарувалась, оскільки мала змогу встигнути на потяг і побачити дітей на цілий день раніше, а я вже так скучила! Однак Краків та Відень ввійде в мою скарбничку нереалізованих задумів разом з Парижем, Римом та Венецією. (Підсказка для Акорду щодо організації наступного туру) А загалом, не зважаючи на погоду, враження від Швейцарії компенсували все. Люцерн неймовірний, він закохав мене в себе своїм затишком! Іспанія - це, безперечно, моє кохання на все життя! ️ Прованс Франції - це незрівнянна краса! Ніца! Монако, Монте Карло: краще один раз побачити на власні очі ніж тисячу разів бачити на фотографіях чи чути в розповідях. Вдячна також нашій супроводжуючій Валерії, тендітна дівчина, але сталеві нерви: вона витримала наш різношорстий колектив, подекуди не зовсім ввічливий. Можливо, десь вона була невмолима і стояла на своєму, але пізніше я переконувалась, що все було зроблено в наших інтиресах і як нам краще. Розумна дівчина, дуже освічена, з колосальним життєвим досвідом і досвідом подорожей, зі знанням декількох іноземних мов, а головне - неймовірно стресостійка! Спробуй все організуй, прорахуй, домовся з адміністрацією готелю, щоб заселили о 3 годині ночі і т. д.

І поради майбутнім подорожуючим: 1) беріть із собою зайвий теплий одяг і тепле взуття, в ще краще - дощовик та парасольку; 2) майте на увазі, що електро-чайник в номерах готелів рідко зустрічається; 3) будьте дуже швидкі скрізь і завжди, не думайте що у вас буде багато часу щось десь вибрати/приміряти/ пороздивлчдися... Розставляє пріоритети і швидко приймайте рішення! 4) насолоджуйтесь цією миттю тут і зараз, не звертаючи уваги на супутні негаразди як то погода чи плани, що не збулися, мить мине і її більше не буде, а ваші гарні емоції та спогади залишаться! 5) Створюйте собі настрій самі та не псуйте іншим! Будьте позитивними і даруйте позитив людям!  

Всім добра, миру та неймовірних подорожей!
Реклама
Відгуки про інші тури