Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгірший тур

"Все почалось, коли доїхали до кордону..."

Відгук туриста Аккорд тур Москаленко (КИЇВ) на тур
Поїздка: 11 вересня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Я і море - це amore:3 ночі на узбережжі Адріатичного моря Італії

Вітаю. Хочу розповісти як насправді тур організувався. Маб надію коментар не видалять, бо люди мають значи  що не все так гарно відбувається.  

Тур "Я і море - це амор", краще не органвзовувати. Чому? Бо коли люлина обирає тур і що в ньому робитиме - це особиста справа кожного мандрівника. Я з подругою замовили тур інший, але за 3 дні до виїзду повідомили, що тур не відбудеться, хоча казали, щи тур 100%. Запропонували інші варіанти  і оскільки хотіли на море то й і вибрали єдиний, що був з морем  це "Я і море - це амор"

 Тож посадка у Львові, дорого до кордону, на вулиці дощ, а в саломі мені на голову з потолка автобуса полилась на голову, на сидіння, потім вода полилась далі на інших пасажирів. Проінформувала гіда та водіїв, відпрвідь - що нічого не зробимо. Відпустка у мене вже без гарного настрою. Скажіть будь ласка, як можна брати технічно не справний автобус? Що ще варто очікувати після цього?   Водії не виявили нічого доброго, окрім хамства. Приїхавши у Ріміні, нас всіх висадили на парковці під дощем і сказали 2км йди пішки, о це сервіс перевершив всі послуги. Коли ви зараз робите такі тури і перекладати на туристів обов"язки, які ви мали винонати, якось недоречно. Закладайте у вашу Шайбу не 3 год для прогодження кордону, а більше, ви ж самі прекрасно знаєте, що відбуаається зараз, натомість гід Катерина розповідає, що нас можуть не довезти до місця призначення, і прийдеться самим їхати. Шановні! Якщо організовуєте, то виконуйте до кінця свої обов"язки, до чого тут туристи, ми сплатили гроші, щоб нас довезли до курортного готелю і назад на Україну. Також я не брада екскурсій, бо це моє рішення і ніхто нічого нав'язувати не має права, так ви включили радіогіда, яким я не користувалась, у вартість туру, вибачте  але це вже занадто. Кошти здерли, а послуги нема. Гроші написали  що не повертають, але тоді чимось маєте компенсувати. В готелі Ріміні сніданки паскудні,   готелі порожні, а видбари найгірший, при заселенні два дні викликали електрика, бо був вирбваний вимикач світла, а другого дні світло не вмикалось. Гід не цікава, не компетентна, в гуглі прочитати про місця, що жили і проїжали самі можемо.   В Будапешті заломили по 10євро за доставку до купалень, хто хотів відвідати, хоча у програмі туру про ціну вартості не було нічого,   це вже наглість зашкалює!!!

Після всього цього - нікому не раджу, зіпсуєте настій і толком нічого не роздивитесь, бо все робилось похапцем. Організація бажає залишатися кращою.
Реклама
Відгуки про інші тури