Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні спогади про відпочинок в Албанії

"Кращий відпочинок в Албанії"

Відгук туриста Аккорд тур tanok (Одеса) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 02 вересня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Мій літній романс або який солодкий шум прибою...Албанія

  Не можу не поділитися враженнями про тур, з якого нещодавно повернулась «Мій літній романс або який солодкий шум прибою… Албанія». Виїзд відбувався з Одеси 02.09.2024р.

  Спершу хочу відмітити злагоджену команду водіїв Юрія та Олександра, які безпечно та комфортно допомогли подолати нам багато кілометрів нашої подорожі, а також професійну, приємну, турботливу супроводжуючу Оксану Павлюченко, яка 24/7 була з нами на звʼязку, допомагала у всіх питаннях, організовувала цікаві екскурсії та давала корисні поради!

  Першою зупинкою була ночівля у Бухаресті, а зранку пішохідна екскурсія по місту. Бажаючі змогли відвідати найбільший в Європі спа-комплекс Терми. Раджу всім відвідати це місце. Ви отримаєте і релакс у басейнах і дуже класні зони для відпочинку, а хто полюбляє екстрім, тому на вибір багато водних гірок.

  Після нічного переїзду вранці ми вже у Албанії, на крутому курорті Ксаміль. Нас зустрів привітний персонал готелю, затишні номери та поселення раніше запланованого часу (за це окреме дякую нашій супроводжуючій).

Ксаміль - це місто готелей, барів та ресторанів, а саме головне, це дивовижне море, біленький пісок, облаштовані пляжі. Вода прозора, доволі солена, можна просто лежати на воді.  Магазини, бари, ресторани в пішій доступності.

  Відвідала екскурсію «Джип сафарі». З самого ранку в готель заїхали джипи та ми відправились у подорож дивовижними місцями Албанії. По дорозі зупинялись на каву у кафе з водоспадом, відвідали фортелю Порто Палермо, де почули легенду про її створення та призначення, зупинялись на фотопаузи у дивовижних місцях, потім нас чекав смачний обід у місцевому кафе. Після обіду відправились відправились у подорож гірськими серпантинами по бездоріжжю, які привели нас до чудового пляжу, де ми змогли покупатись у лагідному морі. В вечорі ми повернулись в готель з купою приємних спогадів.

  Окрема розповідь про поїздку на о. Корфу в Греції. У кого зʼявиться така можливість раджу всім відвідати це місце. З Албанії до Греції ми потрапили на морській ракеті. Дуже насичена програма екскурсії. Пляж Палеокостриця, володар блакитного прапору. Подорож на невеликому катері по бухтам, дивовижний колір води, скелі, не можливо передати всі ці емоції, а потім купання та відпочинок на пляжі. Відвідали фабрику кумквату, де посмакували вироби з цього фрукту, бажаючі змогли купити солодощі та напої. Подорож на локацію де ми побачили Мишиний острів, та змогли зафільмувати посадку  літака на найкоротшу злітну полосу в Греції. Потім подорож у стару частину острову, та відвідини храму св. Спиридона. Закінчилась екскурсія вільним часом у старому місті де можна було смачно поїсти та купити сувеніри на спогади. Всю подорож нас супроводжувала екскурсовод Наталя, яка розповіла історію, сьогодення та цікаві факти про життя на острові. Неймовірні спогади залишила ця подорож!

 Ласкаве сонечко, дивовижне море, смачна місцева кухня все це залишиться у спогадах та на фото.

  Закінчився наш відпочинок екскурсією у м. Салоніки в Греції, відвідинами старої частини міста, храму св. Димитрія Салунського та вільним часом де можна було помилуватись вечірньою набережною міста. Ночівля у Болгарії, та виїзд до дому. 11 днів промайнули непомітно, але залишили неймовірні спогади!

  Дякую Аккорд-тур, водіям Юрію та Олександру, супроводжуючій Оксані за незабутній відпочинок та чудові спогади!

До нових зустрічей!

Інші відгуки tanok

Реклама
Відгуки про інші тури