Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Швейцарія чудова а от до організації туру є питання

"Все почалося з того, що ми їхали в Париж,була набрана група, а за кілька днів до виїзду нам повідомили, що тур не їде, і запропонували тур в Швейцарію, бо він виїздив в той самий час, що і Париж. Деталі по Швейцарії в повному відгуку."

Відгук туриста Аккорд тур Юлія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 08 вересня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Дивовижний світ 4 дні в Швейцарії Женева, Берн, Люцерн + Монблан

Ось і добігає завершення наша мандрівка в Швейцарію, то ж саме час залишити свій відгук.  

Сама Швейцарія, всі її міста, Франція - були чудові. Ми відвідали Берн, Інтерлакен, Женеву, Лозанну, Веве, Монтре, Цюрих та Люцерн, а також французький Ансі та Шамоні, піднімалися на Монблан. Це було неймовірно. Та і з погодою нам пощастило, бо щойно ми піднялися на самий верх, то вийшло сонце і нам вдалося побачити всі вершини, не дивлячись на туман і дощ, що були нижче.

У нас був чудовий керівник групи, Юлія вирішувала всі питання, допомагала нам, радила місця для відвідування.

А тепер кілька критичних зон покращення щодо організаційних питань:

Тур дуже насичений, аж занадто, бо екскурсій багато, одне місто за іншим, і особисто нам не вистачило часу спокійно пройтися вулицями міст, скуштувати місцеві страви, про які розповідали екскурсоводи. Фонди так і не вдалося скуштувати. Лише в деяких містах у нас було від 40 хвилин до півтори вільного часу (їх вистачало лише, щоб придбати продукти в дорогу). Тому наполеглива рекомендація переглянути наповнення туру, можливо краще прибрати 1-2 міста, але якісніше повести час в інших.

В тур входило 5 чи 6 екскурсії, а також можна було відвідувати факультативні екскурсії. Але виявилася така деталь, що послідовність екскурсії не обов'язково така як написало в програмі туру, і у нас було так, що спочатку була факультативна, а та, що входить у вартість туру потім під вечір (після 19, а одного разу мала бути о 21:00, коли вже нічого не видно на вулиці). І аккорд тур наполягав на проведенні екскурсії о 21 годині (не дивлячись на пояснення керівника групи), але група відмовилася, бо після цієї 1.5 годинної екскурсії ми мали їхати у готель більше 4 годин, що потім вплинуло б на програму наступного дня (адже є правило, що автобус має простояти 9 годин щоб водії відпочили)

Оскільки тур без нічних переїздів, а відстані між містами по 200-600 км, ми багато переїздили автобусом вдень, і частіше не вкладалися в таймінгу і приїздили в готель після 1 ночі. Першу ніч ми приїхали о 2:30 в готель, другу о 1 ночі, третю - опівночі, четверту о 22 годині, потім знову опівночі, а на останню ніч в Прагу ми приїхали о 5 ранку.

Тому я б не назвала цей тур "без нічних переїздів". Напевно, щоб тур відповідав цьому параметру варто запланувати менші дистанції між містами, де екскурсії та місцем ночівлі.  

Також є питання до перевізника, і його організації процесу, бо виглядало так, що водії не мали інформації щодо маршруту, точок оплати платних доріг (плюс ми не весь час їхали автобанами), навігатора саме під автобуси, що додавало нам клопоту і змушувало нервувати кілька разів.  

Щодо організації турів загалом - у Аккорда купа турів, які мають виїздити ледь не через день зі схожими маршрутами, і люди обирають що їх підходить, а потім ця купа маленьких груп не набирається і людей об'єднують / пропонують інші тури, які не зовсім підходять. То можливо варто скоротити такий широкий асортимент турів, але щоб люди розуміли, що тур поїде.

І ще одне в бік Аккорда - написано на сайті, що повернення з туру орієнтовно о 12 ночі, але навіть якщо в останній день в Празі буде лише 1 екскурсія, що входить у вартість туру і трошки вільного часу, бо в нашому випадку була злива, то ми виїхали з Праги о 16:00, і до кордону їхати більше 600 км, то ми в ідеальному, малоймовірному випадку будемо на кордоні лише опівночі, потім кордон і години 1.5 до Львова. І плюс треба додати 1 годину (перехід з польського часу на український). То можливо варто переглянути таймінгу, що прописуєте на сайті, щоб люди могли розраховувати свій час і подальші квитки. Ми от дуже сподіваємося, що приїдемо у Львів до 6 години ранку, у нас квиток на Київ на 10:30. Хоча, звичайно, хотілося б поїхати раніше.

Підсумовуючи викладене, до людей і природи питань нема, все чудово, а от процеси потребують покращень.  

Сподіваюся, я не даремно так детально розписувала відгук і він допоможе покращити цей тур для майбутніх туристів.

 
Реклама
Відгуки про інші тури