Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок

"Відпочинок сповнений крутими враженнями і емоціями. Загалом добре організовано, за такий короткий термін встигаєш і відпочити на морі і побачити нові місця, наприклад Метеори(там знаходиться старовинні храми) фото і деталі далі.."

Відгук туриста Аккорд тур Diana Petrenko (Корсунь-Шевченківський) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 31 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур У компанії з морем: Відпочинок на Егейському узбережжі

Попри деякі мінуси, чи порекомендувала б я цей тур, однозначно так.

Наші водії молодці, були чуйні до нас коли потрібно було щось дістати з чемодану. Було достатньо зупинок шляхом. Назад доїхали дуже швидко. Про гіда - Ганна Стогній - хотілось би більше любові до роботи, людей. У всієї групи склалось враження, що ми в армії. Десь трошечки була грубоватою. Хоча видно що відповідальна і з організацією все добре, але деінде це було надміру.

В останній день коли частина групи з самого ранку поїхала на екскурсію, частина лишилась і завдяки Ані нас виселило не о 10 а о 12, і я встигла поніжитися останні години на морі. За це дякую!

Ми жили в готелі Great Alexandr (простий і скромний готель) йому потрібна реновація - але враховуючи ціну туру все було добре. Персонал теж приємний. Сніданки - яєчня, смачні кекси, сир і шинка, розчинна кава. Мені було цього достатньо.

Про екскурсії, рекомендую побачити Метеори це щось захопливе, я не віруюча але види захоплюють, гід російсько-мовний був в цій екскурсії, це не сподобалось, бо в голові доводилось перекладати деякі слова, так як моя мова спілкування - українська.

Теж сподобалась подорож на острів Скіатос на кораблику хоч нас було на ньому як шпротів в банці, кожен знайшов собі куточок (поки пливетена острів прибережні види теж радують око), а запальні танці під О, Марічко чичері, під Метаксу - найтоповіший спогад для мене. Гід знімала відео, тому спогади зі мною назавжди.

Про острів - він розкішний, але 2 години дуже замало. Треба повернутись туди ще раз. Бонусом стало купання на пляжі Куканаріс (колір моря, та й власне, саме море тут чистіше)

Нам пощастило група була невеличкою 25, я сиділа одна і трохи легше перенесла довгий шлях.

Їжа - дуже сподобався гірос з пивом (дешево й сердито)

О і рекомендую їхнє Фрапе (смачний холодний, кавовий напій, бо часто вони готують його на основі несквіку) але теж можна на основі еспресо. Фредо капучино, еспресо теж смачно!

Незважаючи на довгий шлях і мінімальні мінуси - мені дуже сподобалось!

Реклама
Відгуки про інші тури