Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мисочка меду із половником дьогтю

"А починалося все справді чудово"

Відгук туриста Аккорд тур Ал18 (Запоріжжя) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 22 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «

Відгук на тур Музика прибою: Відпочинок на Егейському морі Греції!

Хочу поділитися враженнями про подорож до Греції з Аккорд-тур.

Почну із того, що сподобалося. Готель був недалеко від моря, навкруги безліч супермаркетів, магазинчиків і кафешок. Персонал готелю привітний, у номері чисто. Годували не дуже різноманітно, але ситно і смачно, не вистачало лише напоїв до вечері (чомусь вони платні).

Дуже сподобалися екскурсія до Метеорів та круїз на острів Скіатос, це просто неймовірні враження. Екскурсія ж до Салоніків для нас стала розчаруванням, окрім автобуса мало що побачили, а часу витратили багато.

Також хочу зазначити професіоналізм водіїв, все було чітко і без пригод. Автобус комфортний.

Тепер про погане. Аж до самого приїзду нам не підтверджували готель, це для мене було шоком. Як можна їхати навмання? Також перед поселенням з нас зібрали туристичний податок, при чому керівник групи зібрала по 5 євро за номер за ніч (мало бути не більше 3 євро), мотивуючи тим, що вона не знає, скільки саме цей податок становить у даному готелі і решту, якщо лишиться, поверне (що нам здалося дуже дивним, враховуючи факт, що Аккорд-тур і вона особисто роками возять туристів до даного готелю і такі речі мають вже знати). Але то таке. Потім ми почали цікавитися, у котрій годині буде виїзд із готелю. Тут було вже зовсім дивно, бо керівник групи Еліна Полтавська на усі наші питання відповідала, що нічого не знає або не хоче нас вантажити зайвою інформацією. Потім вона взагалі влаштувала якусь істерику у загальному чаті із плетінням казочок про те, що нібито за решту з турподатку домовилися із господарями, щоб нам подовжили час виїзду з готелю, оскільки за правилами готелю чек аут о 9.30. Але ж нам про те не було сказано ні слова, і сам власник розповідав, що він не може лишати туристів після встановленого часу виселення. Настрій було зіпсовано, бо дуже неприємно відчувати на собі такі маніпуляції. Також неприємно було, коли вона відпускала якісь неприємні коментарі про якихось туристів нашої групи перед іншими.

Але вишенькою на торті стало те, що у нас просто вкрали півдня відпочинку. По програмі туру, який і так дуже короткий, в останній день мав бути відпочинок на морі до обіду, і у другій половині дня виїзд в Україну. Але ж ні, нас у 9.30 виселили з готелю, запхали в автобус і повезли додому. Нас навіть ніхто не питав, чи не хочемо ми сходити ще на кілька годин до моря, і потім поїхати. Тобто фактично півдня просто забрали без попереджень.

Підсумовуючи, хочу сказати, що у мене особисто пропало бажання мати справу з Аккорд-туром і комусь рекомендувати. Минулого року мій повністю оплачений тур просто скасували за три дні до виїзду, але цього року я вирішила дати Аккорду другий шанс, і, мабуть, даремно.
Реклама
Відгуки про інші тури