Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Враження від подорожі

"Гори, озера, неймовірна архітектура - незабутня подорож Європою."

Відгук туриста Аккорд тур Daria (Дніпро) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 27 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Наш перший автобусний тур Європою підійшов завершенню. За цей час ми відвідали 5 країн: Польща, Чехія, Австрія, Франція та родзинка (або ж скарб, якщо хто не любить родзинки) цієї подорожі Швейцарія. Неймовірні краєвиди, гори, міста, озера - все це ми відвідали за ці 6 днів. Особливо вразили Цюріх, Берн, Інтерлакен, село Мюррен (додаткова екскурсія, тим, хто шукає природу, Інтерлакен обов'язково раджу відвідати).

І, звичайно, наскільки чудовою не була б подорож, на загальне враження впливає наше оточення. І це не тільки наші друзі/родичі/тільки ми (адже ж може бути і подорож соло, чом ні, такі також є), а й організація і заохоченість супроводжуючого - людини, яка вміє керувати і її цікаво і хочеться слухати. Тут все було чудово. Досвід, позитивний настрій, зацікавленість, чудовий гумор (хочу відмітити!) - прекрасне комбо, що присутнє нашому гідові Квітославі. Чудові водії.

Звичайно тур складний, близько 1500 км в одну сторону, які потрібно проїхати вдень, не так просто. Однак втома того вартувала.

Отож. Більше 1700 фото. Нові емоції. Враження. Ми.

Подорожі заставляють нас жити.

Дякуємо команді за незабутню подорож.
Реклама
Відгуки про інші тури