Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Рим притягує нас! Відень Флоренція та Венеція

"Тур - суцільне розчарування!"

Відгук туриста Аккорд тур Катерина (КИЇВ) на тур
Поїздка: 09 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Тур - тотальне розчарування.

*Без нічних переїдів - це приїзд в готель о 02:00 ночі та сніданок о 07:00 ранку. У 08:00 виїзд і на локацію ми приїжджали о 13:00 (чому не обирати готелі поріч з локацією невідомо), о 16:00-17:00 виїзд у готель. Тобто розуєте, що це суцільна поїздка в автобусі. Часу познайомитися з містом не було, навіть бігло його оглянути часу не вистачало. Тур побудований жахливо, ночувати біля Венеції аби туди не похати, а потім робити величезні кола - дизлайк.

*Роль гіда невідома досі. Єдина інформація від пані Ольги Біленької, що ми шукаємо білий туалет. Усе. Хотілось почути інформацію про країну, про місто, але ні «нам потрібен білий туалет» і так весь час. А ще постійне запізнення людей.  Гід мав донести людям, що це не окей, замість того гід запізнювалася сама

*Автобус… Автобусна літня подорож у + 37 без кондиціонерів. Швидкість автобусу по автобану не перевищувала 85 км/год. Не розумію навіщо випускати зламаний автобус, але така дійсність.

*Рівень готелів - жах, тепер розумію, чому на моє прохання надіслати інформацію про готелі заздалегіть, мене просто проігнорували.

*Екскурсоводи. Нецікава подача, не могли відповісти на питання по їхній же програмі. Лише екскурсововод у Венеції врятував враження від міста: цікаво і захоплююче. Порада: у Венеції обирайте екскурсовода чоловіка, оскільки пані (другий екскурсовод) монотонна і викладення інформації бажає бути кращим.

*Додаткові постійні витрати. Квиток у метро коштував 1,5 євро. Знаєте скільки зібрав з кожного пасажира гід? По 2,5 євро. Враховуючи, що автобус не довозив до точки оглядових екскурсій, а починалась «пригода» з дуже далекої точки, тобто додатково метро чи метро+автобус, заробив гід на кожному добре. Як і туристичний збір. Такий сміх, за туристичний збір збирали х2 від справжньої вартості (її можна знайти на сайті готелю або ж запитати на рецепції).

Давно користуюсь послугами Аккорд. Тур і завжди усе було пречудово. Цей же тур - жах. Схоже закриття конкурентів не пішло на користь Аккорд. Туру
Реклама
Відгуки про інші тури