Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя довгоочікувана відпустка

"Максимально насичений тур, розфарбований всіма барвами. Я їхала за гарним настроєм, позитивними емоціями, незабутніми враженнями і я їх отримала!)"

Відгук туриста Аккорд тур Raspberry (КИЇВ) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 24 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Дивовижний світ 4 дні в Швейцарії Женева, Берн, Люцерн + Монблан

Мої відчуття про цей тур залишились найяскравіші.

Насамперед, хочу подякувати водіям та керівнику групи Олі за їх працю. Все було злагоджено та спокійно. Відчувається що люди професіонали. Якщо виникали якісь питання, вони в той же час вирішувались.

Але з Акордом в нас не одразу склалася дружба. Ми з сімʼєю обирали інший тур, але за два дні нас попередили, що група не набралась і запропонували варіанти які точно будуть. Саме цей тур ми переобрали і я ні разу не пошкодувала!

Якщо відштовхуватись від відчуттів, то найбільше саме мені сподобалась Австрія та Монблан, за звісно Швейцарія. Якщо коротко про Австрію, то скажу що всі ці будиночки виглядають як смачні різнокольорові цукерочки. Особливо маленьке містечко Гальштат посеред Альп. Гарне озеро, високі скелі та маленькі будиночки, усі в квітах. Природа справді надихає та вражає…

Незабутнім також був день у Франції. Монблан. Підіймались на підйомнику на гору Aiguille du Midi висотою 3842м! Це просто нереальні відчуття. Захоплює дух!!! Тут не може бути більше слів. Потрібно просто це побачити.

У цей же день підсля засніженого Монблану в містечку Ансі нам пощастило влаштувати невеличкий заплив в гарному озері з видом на гори.

Величні міста Швейцарії з великою історією та архітектурою просто вражає. Водоспади, гори, озера… Озернувшись, здається що потрапив в інший нереальний світ.

Звісно гладко завжди не буває. З нюансів це те, що дуже мало вільного часу. Дуже і дуже насичена програма. Не вистачає сну. Але ж звісно за всіма емоціями це вже не так важливо ️
Реклама
Відгуки про інші тури