Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перший досвід автобусного туру

"Будьте готові до довгих і постійних переїздів"

Відгук туриста Аккорд тур Olga (КИЇВ) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 24 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Дивовижний світ 4 дні в Швейцарії Женева, Берн, Люцерн + Монблан

Вирішили поїхати в Швейцарію, так як це була мрія моєї доньки. В програмі туру зібрані неймовірної краси міста і місця, які варто побачити, ми були в захваті від побаченого. Найбільше вразила екскурсія на гору Монблан, такої краси ми ще не бачили, обовʼязково варто піднятись на фунікулері.

Також екскурсія до містечка Гальштат, інстаграмні казкові види, гори, озера - просто супер.

Із мінусів - дуже важкі і довгі переїзди. Вважаю, що наїздили багато лишніх кілометрів, ми не були готові до такого. В турі вказано, що без нічних переїздів - але на зворотньому шляху ми приїхали в готель в 4 ранку, поспали 3 години, сніданок і знов бігти гуляти Прагою. Після довгої прогулянки 860 км їхати до Львова, це не легко як туристам, так і водіям і гіду.

Плюси)) - Гід Оля Грищенко - молода та енергійна, вона просто молодець. Як у неї вистачало сил і терпіння постійно тримати велику групу під контролем, за всіма дивитись, перерахувати, все пояснити і триста раз відповісти на одні і ті ж питання - не знаю) возилась як з дітьми)) людина обізнана, політкоректна, завжди намагалась поділитись корисною інформацією на рахунок любих питань - сувеніри, їжа, прогулянки ітд. Велика подяка Олі!

Реклама
Відгуки про інші тури