Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур на виживання

"Гарні краєвиди, жахливі готелі, виснажлива дорога"

Відгук туриста Аккорд тур AnnaS (Дніпро) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 24 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Дивовижний світ 4 дні в Швейцарії Женева, Берн, Люцерн + Монблан

Природа, екскурсоводи (не всі) та робота супроводжуючого гіда зробили цю поїздку приємною, але це поїздка на виживання.

Коли кажуть, що 4 дні в Швейцарії по факту 3. Це не дуже, мʼяко кажучи, чесно по відношенню до людей котрим продають саме тур, як «він кращій там аж 4 дні у Швейцарії».

Жахливі готелі у Франції, особливо їжа. Коли потім ти бігаєш весь день по містам бо насичений графік, або їдеш у автобусі, і просто за цілий день нічого не має змоги зʼїсти, а зранку тобі дістався один йогурт зовсім не хочеться нічого.

Постійно знаходишся в автобусі, в переїздах. Бо готелі далеко від екскурсій.

Один чи два рази була змога просто кудись зайти і щось купити просто поїсти бо дали вільний час. Але знову вибір: або подивитися місто, або поїсти. На все часу не вистачає.

Без нічних переїздів? Це не так. Їх 2. Коли ти приїздиш до готелю о 4 ранку, а з 7 сніданок і в 9 вже виїзд на екскурсію. Чи є сили ходити по жарі та дивитися на щось? І чи можна це назвати не нічним переїздом?

Ситуацію реально спасають дуже цікаві та відповідальні екскурсоводи. Які допомогають. Звісно природа шикарна та супроводжуючий гід (в нашому випадку це була Ольга). Якби не вона. Не входила в ситуацію і не прислухалася до кожного, то тур міг би бути просто жахливим з красивими краєвидами.

Прохання до тур агенції переглянути і добавити ще один день, щоб люди могли після Швейцарії просто нормально поспати свої 7 годин. Переглянути насиченість екскурсій, бо на де які просто не має часу. І обрати інші готелі не у Франції, бо це дуже виснажує.

І ще раз окрема вдячність водіям і гіду Ользі. Агенції бажаю прислухатися до коментарів туристів.

Інші відгуки AnnaS

Календарь 19.08.2019 - відгук на тур Вітаю, милий Амстердам!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури