Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Найкращий відпочинок який я тільки могла уявити

"Спокійно і весело стало одразу, як тільки я побачила нашого гіда і автобус"

Отзыв туриста Аккорд тур vladasik23 (Черкассы) на тур
Поездка: 24 августа 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 «
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур Удивительный мир 4 дня в Швейцарии Женева, Берн, Люцерн + Монблан

Дякую компанії Аккорд тур за цей чудовий відпочинок!

Якщо у вас є зайві гроші і ви мрієте побачити як виглядають місця з ідеальних інстаграмів фото-моделей, то поїздка до Швейцарії з цією компанією це найкраще, що можна зробити!

Швейцарія — просто неймовірна! Височезні гори, від яких в мене перехоплювало подих, смачнющі цукерки і питна вода з фонтанів)) Тепер кожного разу як я закриваю очі, згадую ці неймовірні місця.

Але найбільше враження залишила наш гід – Оля Грищенко! Вона повністю зробила цю поїздку) Вона не просто знала цю країну, а здавалась частиною її ландшафту Вона зустріла нас з посмішкою яка може розтопити найхолодніше серце) Такої зарядженої, веселої, чуйної і уважної до всіх людини я ще не зустрічала. Оля знає кожне таємне місце з якого видно найкращі краєвиди і виходять найкрутіші фото, заохочувала нас найцікавішими історіями і створювала всім веселий настрій навіть коли ми були втомлені)

Сам тур був дуже спокійним, якщо ви плануєте подорожувати - маєте бути готовими до довгих, але комфортних переїздів, смачних сніданків і класного настрою протягом всієї поїздки.

Окреме місце в сердечку займають водії які блискавично везли нас «і в сніг і в дощ» і майстерно вирішували всі проблеми на дорозі) Музика і фільми також були просто чудові, я кайфувала по повній!
Реклама
Отзывы о других турах