Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя мрія здійснилась

"Моя найкраща відпустка"

Відгук туриста Аккорд тур Natalidm66 (КИЇВ) на тур
Поїздка: 05 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Сонячна розкіш Чорногорія + Хорватія Відпочинок на морі в Чорногорії

Нарешті трохи є вільного часу і можу написати про свою першу подорож саме с Аккорд туром. Звісно почну з того, що з часу початку війни не мала змоги виїхати з Києва. Тому ця подорож була дуже очікуваною. А тепер про головне - як то все було. Виїхали вчасно зі Львову, все чітко організовано. Автобус чистий і комфортний, все працювало. Головна перевага перед всім іншим - наявність wi-fi в автобусі і це дуже виручило, бо в Чорногорії і Сербії дорогий роумінг. Дорога на море довга і важка: але ніч в готелі то є великий плюс. На додаток в Сербії була непогана прогулянка по Бєлграду і можливість подивитись місто. Готель в Чорногорії як на мене дуже достойний, особисто в моїй кімнаті було чисто і кожного дня прибирали (брала розміщення sing)

Чого не раджу робити тим, хто прочитає мій відгук і поїде саме в цю подорож, то це замовляти в турі вечері на морі. Це було погано і не смачно. Багато туристів просто відмовились. То була якась страва на вибір ресторану і не завжди те: чого б ви бажали з´їсти. Окремо напишу про море - це любов. Вода прозора і завжди чиста. Я вибрала для себе на пляжі відпочинок на Nezare, привітний персонал, зручні шезлонги. Ціна 15 євро за два. Під час порожі була на екскурсії фіш пікнік. Дуже сподобалось, смачно годували, привітний хазяїн, але сам пляж якось не дуже сподобався, важкий вхід у воду і немає сонечка до 12 години дня.

Окрема подяка нашому гіду Оксані. Приємна зовнішність і приємний голос. Але вразило інше - як ця молоденька дівчина вирішувала спокійно всі проблеми і незручності,, які виникали під час подорожі. Супер гід!!!

Дякую Аккорд туру за можливість відпочити в такий важкий час. Я перезавантажилась. Дякую за підбір персоналу і вибір готелів, вважаю що за такі гроші це дуже достойно.
Реклама
Відгуки про інші тури