Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Супер подорож

"Втомлені та щасливі ????"

Відгук туриста Аккорд тур Alisa_f (Бровари) на тур
ще
26
фото
Поїздка: 11 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Палкий тиждень в Іспанії

Моя подорож автобусним туром в Іспанію, Францію, Італію та Монако була просто чудовою! Незважаючи на втому від довгих переїздів, я приїхала додому з задоволена на 100 % цією подорожі. Втомлені та щасливі – ось, як я можу описати свої відчуття після цього туру.

Барселона стала моєю справжньою любов'ю. Лорет де Мар відкрив для мене красу середземноморського узбережжя, Ніцца вразила своєю французькою витонченістю та шикарним узбережжям, де час наче зупинився. Монако вразило розкішшю та сучасними чудесами, і я рекомендую хоча б раз у житті відвідати цю країну. Ми вирішили поїхати самостійно, оскільки мали вільний час. Венеція з її унікальним шармом каналів і історії залишила незабутні враження, навіть попри дощ, який нам трохи завадив.

Єдиний міні-мінус – комфорт автобуса на таку довгу поїздку. Вважаю, що автобус міг би бути зручнішим, і я ставлю 3 з 5 балів за комфорт. Але все інше було на високому рівні!

Готель Дон хуан, як і в попередніх відгуках був дійсно молодіжний не для сімейного відпочинку, шумнувато, але то не біда, кухня була чудовою, навіть і не очікували, вибір страв на любий смак - все супер! В пересічних готелях сніданки були також чудові)

Хочу висловити величезну подяку нашій чудовій гідесі Юлії, яка робила все можливе для гарного відпочинку. Гід Юлія завжди була з нами на зв'язку, допомагала, консультувала і завжди проявляла турботу та увагу до нас. Юлія – світла та порядна людина, яка зробила нашу подорож - безтурботною. Також велика подяка професійним водіям за безпечний і комфортний переїзд між країнами та містами. Завдяки їхній майстерності ми змогли насолодитися кожною миттю цієї дивовижної подорожі, гарна музика в дорозі щирі та веселі водії. Це була неймовірна подорож, яка залишила лише найкращі спогади про цю поїздку

Реклама
Відгуки про інші тури