Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дивовижна Швейцарія

"Тур був дуже насичений враженнями. Дійсно чарівна природа чергувалась з історичними пам'ятками, цікавими містами. Я подорожую з Аккордом з 2005 року, була в різних турах, і це один з найкращих. "

Відгук туриста Аккорд тур buchek (КИЇВ) на тур
Поїздка: 19 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Дивовижний світ 4 дні в Швейцарії Женева, Берн, Люцерн + Монблан

По-перше дякую керівнику групи Оксані і водію Юрію. Всі організаційні моменти на вищому рівні. З цікавими розповідями дорога вже не здавалась такою довгою. У компанії Аккорд завжди були гарні керівники, але Оксана одна з найкращих з ким я їздила за ці 19 років.

Трохи порад для тих, хто хоче обрати цей тур.

Уважно ознайомтесь з програмою, подивіться відстані і враховуйте, що це дійсно багато переїздів і часу в автобусі, хоч і немає нічних. Це не релакс тур, а поїздка в якій ви зможете багато побачити за короткий час місць, які не так просто відвідати. Часу на повноцінні обідивечері в ресторані, як і на самостійні вечірні прогулки містами майже не буде, враховуйте це. Я не завжди в турах беру додаткові екскурсії, але це саме той випадок, коли їх потрібно брати, бо вони цікаві і в таких місцях, куди не просто і досить дорого потрапити самостійно. Інтерлакен, Швейцарська рив'єра, Ансі, Шамоні - обов'язково треба відвідати.

Ми були з донькою 10 років, вона примхлива, як всі діти, не дуже любить ходити на екскурсії з гідами і слухати історичні довідки, але у цей раз гід Ярослав (Зальцбург) і Ольга (Швейцарія) вразили, навіть її.

Готелі всі, крім першого в Чехії гарні, якість сніданків у Австрії та Франції приємно здивувала. Цікаве місто Шамбері, де ми ночували у Франції, було б добре, щоб на нього відвели хоча б годинку вільного часу подивитись (ми зранку перед сніданком трохи пробіглись)

Нас просити писати поради для організаторів, як би ми покращили тур.

Хотіла б від себе порадити організаторам в програмі змінити Цюрих на Люцерн і зробити в ньому більше часу, навіть може замість Рейнського водоспаду, бо він дійсно набагато цікавіше. Може розглядати зробити більше часу в останній день в Празі, натомість зробивши нічний переїзд додому.

Ну і взагалі, якщо вагаєтесь брати чи ні цей тур, то однозначно рекомендую, захоплюючі місця, цікава програма, чергування природних і історичних пам'яток не залишить байдужими.

Інші відгуки buchek

Реклама
Відгуки про інші тури