Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Враження від організації туру

"Все почалося з інтриги"

Відгук туриста Аккорд тур Оллла (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 11 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Серце Адріатики... Чорногорія + Хорватія

Серце Адріатики - не рекомендую Акорд, який перестав поважати своїх туристів, в нашому турі некомфортабельний автобус, технічно несправний, один водій всю дорогу, бо інший 70-річний, перший тур, до цього - водій фури..

Тур без нічних переїздів - а в нас їх було два, нічних переїзди, ще й майже три доби в дорозі із-за логістики, відсутності нормального второго водія, запізно приїхали на перший кордон, проходили довго, бо проблеми були з 18-річним туристом - документи в копіях, а це неналежна робота турагенції, водії майже годину купували дозвіл проїзду по Румунії, хоча інші його купують завчасно через інет. Не працював кондиціонер і бусі при 45-градусній спеці, його трохи полагодили у зворотній путь. Готелі в Будові - не готелі, вілли, безвідповідальні хазяї, яких не знайти - важко було забрати свої паспорти, розв'язувати побутові проблеми. Вибирали часи дорогий готель, з гарними умовами, а отримали номер зі спальнею 5 кВ. м, без балкона обіцяного - сушити речі не було де!

Номерів вільних не було, тому не було змоги поміняти номер. Єдине гарне - море, але не в Будві, виїжджали на пляж біля острова св. Стефана. На скарги не отримали відповідей ні від Акорду, ні агенції Му travel. Не рекомендую Серце Адріатики, Акорд і My travel, м. Київ

Реклама
Відгуки про інші тури