Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок в Швейцарії та Італії

"Все почалося зі швидкого пішого проходження кордону. Польща, Австрія, Швейцарія, Італія - це про красу та привабливість озер, гір, каналів, міст. "

Відгук туриста Аккорд тур Кристина (Зміїв) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 20 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Бонжорно, Італія + Швейцарія!

Насиченість туру перевершила всі очікування. В нас була керуюча групи Владислава, яка чітко та структурно доносила інформацію. Також, Владислава давала багато порад де краще купити сувеніри, які заклади краще відвідати.

Подорожуючи, автобус зупинявся кожні 3-3,5 години на санітарних зупинках. На ночівлю ми залишалися в готелях, в основному 3-х зіркових, також був одного разу 4-х зірковий. В готелях сніданок включений, в кожному передбачений «шведський стіл». Самі готелі знаходились НЕ в тих містах, де проходила екскурсія, і кожного разу були різними.

Щодо самої подорожі, то відбулося все як передбачено планом. Проте, будьте готові, що буде обмаль вільного часу, задля того, що встигнути відвідати всі екскурсії. На кожну екскурсію виділяється приблизно 1-1,5 години часу + час для того, щоб самостійно гуляти.

І найголовніше, за що я обрала Accord Tour, так це за те, що до туру можна приєднатися з міст Європи. Тому, моя мама підсіла у Брно.

Поїздка гарно організована. Рекомендос однозначний
Реклама
Відгуки про інші тури