Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Не перший відпочинок з родиною

"Тур суперовий , але не з таким керівником групи , як Катерина Нікітенко."

Отзыв туриста Аккорд тур Наталія (Николаев) на тур
Поездка: 16 августа 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 «

Отзыв на тур Сердце Адриатики... Черногория + Хорватия

Все почалося з від'їзду, який чомусь затримався (когось чекали).

Керівник групи Катерина Нікітенко, познайомилась з нами, роздавши всім програму туру мовчки не сказавши ні слова. Водії вимушені були представлятись самі. Одразу зрозуміла, що з керівником,, пощастило" (не дай бог).

Спершу не могли розібратись з місцями, бронювала, але побачила, що вони заняті, на що керівник відповіла:,, А давайте сядемо, кому як зручно, розбирайтесь самі!! ", що означає, як зручно???????   Що означає розбирайтесь самі????? Лексика керівника, взагалі не відповідала хочаб якимось нормам:,, на кордоні, кому не впадло, візьміть цигарки" - це як розуміти??????

Тур мав бути без нічних переїздів........, але дві ночі (приїздили до готелю о 06.00, виселення о 12.00, навіщо взагалі така ночівля????)   В першому готелі одразу проблема, поселяє керівник, як сама бачить, по типу: ,, ось є 10 річний хлопчик і ваша донька 26 років (чужі між собою) вони, що не можуть бути в двомісному номері???????? " Вибачте, але моя донька не нянька. Таким чином зіпсований настрій нашої родини, іншої родини (мама мусила спати з синочком вдвох на одному ліжку)

Далі було все веселіше. Почала керівник пропонувати екскурсії, на свій смак, як їй зручно, з відговоркую, що минулого разу, її група обирала саме ці екскурсії, але МИ не та група.

А з санітарними зупинками було взагалі жахіття............ Першу ледве дочекалась через 4 години подорожі (на хвилинку, на дворі літо, і воду пити не можеш, бо не відомо, коли зупинка, вона їх не оголошувала), з недовольством керівник групи відповіла, ми ж тільки виїхали))))). І так з санітарними зупинками було до кінця подорожі.

Тур суперовий, море тепле. Екскурсії відвідували самостійно, бо не все, що було заявлене відбувалось. Група була сам на сам з усім, що траплялось на нашому шляху, допомагали водії, які під кінець подорожі і людей рахували.

Перед замовленням туру, цікавтесь кого призначать керівником, якщо буде Катерина, то все буде зіпсоване.

Моє побажання агенству, не відправляти таких керівників, які є не компетентими в своїй справі!!! Таким керівникам не можна довіряти групи!!!!

Реклама
Отзывы о других турах