Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

У ритмі літа

"Перша відпустка з акорд тур"

Відгук туриста Аккорд тур irennna.m (Рівне) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 17 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур У ритмі літа...Відпочинок на Адріатичному морі Італії



Поїздка автобусним туром до Італії залишила неоднозначні враження. Переїзди були досить важкими, особливо через затримку на кордоні (через яку відвідати Будапешт не вдалось). Хто обирає тур заради екскурсій, а не моря, потрібно бути готовим до тривалої дороги та постійними переїзди між містами. Зі свого боку, раджу відвідати екскурсії до Риму і Сан-Марино, які виявилися неймовірно цікавими та насиченими. Ці історичні місця просто заворожують своєю красою і багатою історією, окрема подяка за обраних екскурсоводів, оскільки в поїздці до Венеції, на мою думку, екскурсовод міг обрати цікавіший маршрут.

Готель, у якому ми зупинялися, був середнього рівня — не найрозкішніший, але достатньо комфортний для відпочинку. Сніданки були більш одноманітними, випічка, бутерброди, мʼясна нарізка або пластівці з молоком. Проте вечері дуже насичені та смачні, складались з трьох страв та кожного дня було щось різномітне. Також потрібно бути готовим до того, що на сніданки напої безкоштовні, проте на вечері за них доведеться заплатити.

Море було теплим і приємним, але погода трохи зіпсувала враження, оскільки перші дні були дощі. Незважаючи на це, наш гід вміло скерувала більшість групи на цікаві екскурсії, що не дозволило погоді вплинути на загальне задоволення від подорожі.

Окремо варто зазначити, що на пляжах за лежаки доведеться платити. Відпочинок без них практично неможливий, оскільки скоріш за все вас попросять перейти на безкоштовний пляж, який розташований далі від готелю.

Загалом поїздка була цікавою та пізнавальною, але деякі моменти варто врахувати заздалегідь.
Реклама
Відгуки про інші тури