Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Любов з першого погляду або Париж за три дні

"Дуже не очікувано для себе поїхали з мамою в Париж, хоч планували відвідати Барселону. P.S. Не пожаліли!)"

Відгук туриста Аккорд тур mashakabal (Рахів) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 01 січня 1970
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Романтичний Париж!  Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

Наша подорож розпочалась з ж/д вокзалу Львова, автобус здійснював посадку напроти вокзалу, тому з валізами було зручно добратись.

Зустріла нас супроводжуюча Валерія, яка на перший погляд здалась дуже серйозною та відповідальною людиною, а вже в турі ми зрозуміли, що це ще й просто неймовірно цікава дівчина, яка обʼїздила дуже багато країн та готова ділитись всіма лайфхаками та досвідом поїздок з туристами. Завдяки її високому професіоналізму змогли побачити все що хотіли, потрапили навіть в Лувр, екскурсію куди не планували бо чули, що туди важко потрапити через відсутність квитків, однак Валерія зробила неможливе і ми змогли зробити селфі з Мона Лізою

Дуже сподобалась гід в Гейдельбурзі, яка змогла нас оживити після довгого переїзду до Німеччини та занурити в атмосферу німецької студентської провінції де відчувається зовсім інший колорит та повага до всього студенства.

Наступною нас зустріла Франція з напрочуд хорошою погодою. Гід Лідія потрапила в саме серденько, ця жінка живе своєю професію та розповідає історію Франції з таким захватом, що слухати її одна насолода.

Окремо хочеться відмітити, що саме цей тур ідеально підійде, якщо ви хочете побачити найголовніші локації в Парижі та відчути його колорит та атмосферу, адже часу для прогулянок вдосталь.

Однак, наскільки б прекрасний не був Париж, коли ви ступите на центральну вулицю містечка Кольмар, зрозумієте що це зовсім інша Франція і тут хочеться провести не одну годину гуляючи кварталами, роздивляючись місцевих жителів з собачками та куштувати всю вуличну їжу яку побачите на шляху. Для мене, як поціновувача зимових свят Кольмар став містом мрій та щастя бо тут ви відчуєте навіть в серпні дух Різдва, адже дуже багато крамничок з новорічними прикрасами, пряниками та ласощами, які ми звикли бачити в Україні тільки взимку. Я щиро вірю, що неодмінно приїду в це неймовірно чудове місто ще раз але вже взимку.

Отже, в підсумку можу сказати одне, будь який тур принесе у ваше життя багато позитивних емоцій, якщо ви з самого початку налаштуєтесь на відпочинок та не будете шукати якісь негативні моменти, саме тоді після прекрасних 7 днів у вас залишиться галерея в телефоні ніби з пінтересту, море емоцій та перезаряд енергії для роботи та звісно парочка пляшок справжнього французького вина)

Реклама
Відгуки про інші тури