Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

НЕ РЕКОМЕНДУЮ

"Мій негативний досвід з цієї компанією"

Відгук туриста Аккорд тур Катерина (КИЇВ) на тур
Поїздка: 16 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «

Відгук на тур Атмосфера свята  Франція та Швейцарія Париж, Цюріх, Люцерн

Маю на жаль поділитися своїм вкрай негативним досвідом з цією компанією. Від самого початку комунікація викликала занепокоєння. На відповіді доводилося чекати довго, а частину моїх запитань просто ігнорували. Коли я повторювала запитання, відповіддю був лише лайк на повідомлення і все. Тур «Атмосфера свята Франція та Швейцарія» був запланований на 16-21 серпня, і частина його вартості була сплачена мною ще 13 липня. 12 серпня я написала, щоб дізнатися остаточну суму, яку потрібно доплатити, і завершила оплату в той же вечір. А вже наступного дня, близько 10 ранку, мені повідомляють, що тур скасовується. Ні вибачень, ні пояснень причин. Лише після моїх питань написали, що не набрали кількість людей. Не розумію, навіщо було ввечері надавати мені дані для доплати, а вранці писати, що туру не буде. Була лише пропозиція обрати інший тур і обрати вони пропонували за найвищою вартістю туру (в них чим раніше бронюєш, тим менше ти платиш). Враховуючи що це не наша вина у відміні туру було б доречно пропонувати за найнижчу вартість.

Найгірше було з поверненням коштів. Компанія не повернула всю суму, і тепер просто ігнорує мої повідомлення. Коли вдалося зідзвонитися, то відповідь була така: "Це не наша вина, самі розбирайтеся. "

В результаті ми залишилися без поїздки, зі зіпсованою відпусткою, з втраченими грошима і це ще не враховуючи витрат на поїзд до Львова.

Тому не рекомендую цю компанію нікому. Жахливий сервіс і повна відсутність відповідальності!
Реклама
Відгуки про інші тури