Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий відпочинок

"Я подорожую з Акорд-Туром 4 раз,але саме в цьому турі все склалося якнайкраще!!! Найкращий гід Надія, найкращі водії (два Ігорі), фантастична група і шикарний тур. "

Відгук туриста Аккорд тур Міла1710 (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 10 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Курортний Роман Відпочинок на морі Іспанії Швейцарія + Іспанія + Франція

Рекомендую всім, хто хоче перезавантажитись, насолодитися неповторною природою Швейцарських альп, накупатися досхочу в кришталево чистому Середземному морі та накуштуватися смачних іспанських морепродуктів.

Спочатку ми відвідали Зальцбург. В місті, де народився Моцарт відчувається особлива атмосфера його душі. Варто відвідати, поєднавши з куштуванням цукерки Моцарт:)

ГЕЛЬШТАТ — чудо природи. Відвідую другий раз і планую ще багато разів суди повертатися. Справжній озерний рай. Кава тут п'ється по-особливому, коли я дивлюсь на озеро і довколишню красу.

Монтре і Веве: найкращі фото зроблені саме в цих містах. Набережна Женевського озера вабить неймовірними  кольорами. Тут хочеться купити будинок і залишитися назавжди.

Іспанія-це фантастика!!! Яка чудова країна з дивовижними місцями!! Ви просто мусите побачити Саграду Фамілію, Тріумфальну Арку, гору Монсерат і музей Сальвадора Далі.

Але родзинкою цієї подорожі були Ніцца і Монако. Не дивно, що багато фільмів знімалися саме тут. Розкіш між морем і скалами, особлива атмосфера багатства і неймовірна архітектура.

Озеро Блед: дуже красиво виглядає острівець серед озера, на якому побудована каплиця.

Ці 14 днів пролетіли, як одна мить. Дякую групі за чудову атмосферу, яка була під час подорожі

Дякую нашому гіду Надії Ковбаснюк за професіоналізм, турботу і за хорошу організацію туру
Реклама
Відгуки про інші тури