Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший автобусний тур

"Сьогодні декілька днів, як я повернулася зі свого першого автобусного туру «Палкий тиждень в Іспанії». Мені, як і всім туристам було важко, бо автобус, 2500 км, нічні переїзди. Важко, але воно того 100% варте. "

Відгук туриста Аккорд тур dariadaria15 (КИЇВ) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 11 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Палкий тиждень в Іспанії

Сьогодні декілька днів, як я повернулася зі свого першого автобусного туру «Палкий тиждень в Іспанії».

Мені, як і всім туристам було важко, бо автобус, 2500 км, нічні переїзди. Важко, але воно того 100% варте. Неймовірна Іспанія, неймовірний курорт Льорет-де-мар та незабутня Барселона, в яку хочеться ще повернутись. Приголомшлива Ніцца та Венеція, котрі хочеться відвідати ще раз. Та неймовірне Монако, яке варто побачити хоча б раз в житті.

Окрема вдячність нашому гіду Юлії за організацію цього туру. Чудовий гід! Дуже світла, добра людина, відповідальна, завжди на звʼязку. Просто дуже вдячна і з задоволенням ще поїхала б з нею в нову подорож️

Туристам, їдучи в такий тур, я б радила обʼєктивно оцінювати все, що буде протягом такої довгої дороги і усвідомлювати, що 1) іноді щось може піти не за планом, бо це життя, і ні гід, ні водії не можуть на це повпливати, тому потрібно підлаштуватись під обставини 2) у гіда є програма та розклад подорожі, час розписаний по хвилинам, заплановані екскурсії, трансфери, технічні зупинки протягом подорожі, санітарні зупинки - тому якщо людині важко бути частиною групи, залежати від запланованого часу, чи людина вважає, що заради її потреб група повинна чекати, змінювати свої плани або щось відміняти - такого не буде і це ок. Бо це групова подорож, для якої є свої правила і свій розклад, про який всіх завчасно попереджають та якого потрібно дотримуватись, як мінімум з поваги до гіда та інших туристів.

Я рада, що мої подорожі почались саме з цього туру та саме з Юлею, тому що приїхала я натхненна на наступні свої поїздки. Дякую️

Реклама
Відгуки про інші тури