Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наші італійські канікули

"Наші родинні канікули пройшли групою з 4 осіб: 3 підлітки та мати. Незважаючи на довгі переїзди між містами та екскурсійними локаціями, екскурсоводи та керівниця групи - пані Вікторія зробили цю відпустку незабутньою, виконавши роботу на 100 %."

Відгук туриста Аккорд тур Nadya3183 (Львів) на тур
Поїздка: 11 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Південна чарівність: Тоскана + Амальфітанське узбережжя

Подорож починається коли перетнеш кордон. В нашої групи виникла проблема щодо документів, які затверджують особу, що має право супроводжувати неповнолітню особу. Пані Вікторія швидко та професійно вирішила цю проблему.

Відносно швидко перетнувши кордон, ми змогли відвідати казковий Краків. Вулички старого міста, що сповненні середньовічною атмосферою, змусили поринути в чарівну подорож. Площа Ринок - серце старовинного Кракова вразила вишуканою архітектурою та автентичними польськими стравами. Тим часом мрійливі хмарочоси випромінювали жваву та новітню енергію, яка підкреслила закарбовану в часі красу давнього середмістя.  

Наступною локацією був Грац. Він вразив незвичайною свободою та легкістю італійського духу, знаходячись на території консервативної Австрії.

Флоренція - місто Ренесансу, величезний музей під відкритим небом. Від споглядання мистецтва великих творців захоплювало подих, та потім легені наповнювало повітря, яким, наче дихають у самій піднебесній. Високі собори давали душі літати та торкатися до таємної мудрості світу.

В Сієні вдалося побачити підготовку до кінних перегонів, що відбуваються два рази на рік. Пощастило, що пані Світлана - екскурсовод, живе в цьому чудовому містечку, й тому змогла описати традиції та історії з життя Сієни.

Віареджіо зустріло нас з мережевною хусткою сонячних променів, огорнуло вельветовим морським бризом та спокусило ароматом страв зі свіжих морепродуктів. Справжнє місто відкрилося після занурення у мальовничі вулички подалі від берегової лінії. Там ми відвідали милу пекарню із фісташково-малиновими тартами, мигдальними круасанами та цитрусовими кексами.

Величний Рим, відніс свідомість на тисяч років назад. Екскурсія почалася з гігантського Колізею, який наче підтримував безмежне небо на своїх могутніх плечах. Далі відвідали геніально побудований таємничий Пантеон. Відчули італійське dolche vita скуштувавши джелато біля витонченого Фонтана ді Треві, що вкорте нагадував про велич талановитих майстрів минулого.  

Неаполь підкорив та змусив тремтіти від страхітливої сили Везувію та долини вулканів. Закохав неаполітанської піцою та строкатою барвистістю вуличок. Неаполь здивув протилежностями: вгорі - архітектура, що викликає посмішку від відчуття свободи духу, внизу - сміття, що нагадує про людські пороки.

Загалом, логістика екскурсій та переїздів була спланована чітко. Організатори виконали чудову роботу. Тому, радимо всім відвідати чудову, різноманітну Італію, яку протилежності роблять тільки калоритнішою.
Реклама
Відгуки про інші тури