Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перший тур у Грецію з цією компанією

"Важка і довга дорога в жахливому автобусі. Нормальне проживання в готелі, не дивлячись на так собі їжу і відсутність адекватного прибирання та наявність питної води. До моря претензій нема."

Відгук туриста Аккорд тур Anonymous  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 04 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Солодкі дотики моря... Греція! Відпочинок на Егейському морі!

1. Дорога.  

На вигляд автобус був нормальним, але всередині... Дуже-дуже тісно (и їхали зі Львова до кінцевої точки ~35 годин. Мені "повезло" сидіти там, де не працювала зарядка для телефону, та один з кондиціонерів. Вай фаю нема. Водії не зовсім орієнтуються у маршруті, не один раз чула, як питали куди їхати у гіда. Їхали дуже повільно. Я думала, це пекло не закінчиться ніколи. На зворотному шляху, переді мною відвалилася панель. Якби там хтось сидів, то отримав би по голові. (Прикладаю фото). Санітарні зупинки не продумані заздалегідь, час від часу, туристи вимагали зупинитися, бо їхати ми могли понад 4 години без зупинки. Давали на це 15 хв (60 людей + 3 кабінки, як думаєте, всі встигли?) На зворотному шляху водії вже їхали швидше. Обганяли фури, їхали по зустрічній смузі. Дуже небезпечно, іноді страшно.  

 

2. Готель.  

Ну, яка ціна така і якісь. Нас було п'ятеро і нас поселили в один, по суті, номер. Одна ванна кімната, та дві розетки (зате 5 вимикачів, які не мають сенсу). Добре, що ми були знайомі, а як бути чужим людям? Сенс з того, що ми оплачували ОКРЕМО тримісний і двомісний?  

Я застала момент "прибирання" номеру. 20 сек - підмели, 10 сек - протерли брудною ганчіркою, 10 сек - заправили ліжка. Білизну не міняють, так само як і рушники. На 5-х людей у ванній було два шматка мила по розміру менше за коробку сірників.  

До речі, води питної нема. У кулер заливають воду з крану, а якщо прям дуже хочете - можна купити бутилочку водички. Щоправда, доведеться йти 2 км до найближчого магазину.

Їжа так собі. Голодним ходити не будеш, але і задоволення отримати важко. За тиждень із фруктів нам дали кавун і диню. І консервовані персики (у сезон персиків). Не все має приємний смак.  

3. Море.  

Чудове, чисте, прозоре. Але тільки зранку, бо під вечір може починатися шторм і все жабуриння та зелень плавають біля берега. Пляж з камінців та пісочку. Краєвид на гору Олімп. Мені сподобалося.  

4. Екскурсії.  

Ціни на сайті не відповідають дійсності, в реальності все значно дорожче. Тут нічого писати не буду, нехай буде сюрпризом. Едесса, Скіатос, Олімп мені сподобалися.  

5. Гід.

Нашим гідом була Наталія. Вона замінила нам маму. Старалася вирішити всі питання і проблеми. Завжди на зв'язку. Особисто я відчувала себе в безпеці.  

 

 

Цікавий досвід. Але краще взяти щось дорожче, щоб мінусів було менше. Так як це мій перший тур, я пообіцяла собі, що більше ніколи не поїду таким чином, та з таким жахливим автобусом. Хто зна, може ще передумаю. Скоріше, це був мій останній досвід з АККОРДТУР.  
Реклама
Відгуки про інші тури