Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий тур по Італії

"Чудовий тур для тих хто хоче більше дізнатися і побачити Італію"

Відгук туриста Аккорд тур Алёнка (КИЇВ) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 11 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Південна чарівність: Тоскана + Амальфітанське узбережжя

Добрий день! Рішення відправитись в цей тур було спонтанним, але дуже правильним. Треба бути готовим до довгих переїздів, але емоції що отримуєш від неймовірної краси Італії все перекривають.

Тур починається зі Львова, відносно швидке проходження кордону і нас зустрічає Польща, а саме місто Краків. На прогулянку по місту дається 2 год, тож з довгої дороги можемо трохи розім'яти ніжки і пройтися по центру Кракова.

Наступний день - знову довгий переїзд і нас чекає миле і спокійне місто Грац. Рекомендую піднятися на оглядовий майданчик і подивитися на місто зверху. Знову переїзд і ось нас зустрічає перша перлина Італії - Флоренція. Вузенькі вулички, старовинні будівлі, величні споруди. Брала факультативну екскурсію в Сієну - дуже рекомендую - місто закохує в себе, воно дуже затишне і душевне. Гід з любов'ю розповідає про нього.

Четвертий день і ми їдемо в Пізу. Як же не підтримати знамениту падаючу вежу? Ми не стали виключенням і теж притримали її. А далі нас чекає відпочинок на Віареджіо. Тепле море, яскраве сонце і ми вже купаємось і насолоджуємось лагідними хвилями Лігурійського моря.

П'ятий день і зустріч з вічним містом Римом. Рим - це місто, по якому можна ходити і ходити. Дуже рекомендую у вільний час зайти в Собор Святого Петра, а також піднятися на оглядовий майданчик і глянути на весь Рим, на сади Ватикану.

Шостий день і ось ми вже в Неаполі. Місто контрастів, воно або закохує в себе, або ні. Брала екскурсію на чудовий острів Капрі. Гарнющий острів і види які відкриваються з нього не залишать байдужим.

Сьомий день - найяскравіший день в турі. Амальфі і Позітано - просто казкові місця. Подорож на кораблику заворожує, а містечка залишають найкращі спогади. Рекомендую взяти екскурсії і насолодитися ними. Також встигли покупатися і в Позітано і в Амальфі.

Восьмий день - вибрала відпочинок в Ріміні. Погода була похмура, але дуже не хотілося прощатися з морем.

Дев'ятий день - і Венеція зустрічає нас дощем. Дуже рекомендую пройтися вузенькими вуличками самостійно і відчути дух Венеції.

Десятий день і ось перед нами величний Відень. Самостійно прогулялись центром і вкотре насолодились помпезною красою Відня.

Тур яскравий, насичений. Треба бути готовими до довгих переїздів, запастися подушечкою і смаколиками, а також обов'язково захопити з собою гарний настрій і тоді позитивні емоції гарантовані!

Інші відгуки Алёнка

Календарь 16.08.2021 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Календарь 22.08.2017 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 10
Календарь 15.05.2016 - відгук на тур Разом і назавжди!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури