Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Зцілення душі

"Тиждень так швидко пролетів. Хоча згадуючи, скільки всього побачили, як доторкнулися до прекрасного і пережили вихр емоцій, можна сказати що кожен пережив свою трансформацію, маленьке життя."

Відгук туриста Аккорд тур Irka Maximets (КИЇВ) на тур
Поїздка: 13 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Швейцарська інтрига  Австрія, Італія та Доломітові Альпи

Моя перша подорож - Швейцарська інтрига 13.08. Яке там мистецтво маленьких кроків, це крок з розмахом шпагату))

Якщо ви хочете одразу потрапити у часову петлю захоплення, не вагаючись обирайте цей тур.

Під час туру забудете про всі турботи, і будете намагатись максимально увібрати в себе цей вайб спокою, умиротворення, зцілення. Знайдіть та витратьте такий дорогоцінний час на споглядання вершин і далечінь, щоб насолодитися мистецтвом рук самої природи.

Завдяки Accordtour, у своїй буденній метушні вчасно спинилася, задля нових відкриттів, досвіду і незабутніх спогадів.

Важко підібрати слова подяки для почуттів, які вирують у мені,   після неперевершеного туру.   Мальовничість, у яку пірнаєш з головою, і відчуваєш кайф просто від того, що бачиш, ще через вікно автобуса.

Озеро Браес незворотньо зачарувало своєю красою. Затамовує подих і завмираєш, не рухаючись. Вистачає тільки на сльози радості, захвату, відродження душі.

(Не полінуйтесь і обійдіть його.)

Дякую, за можливість на власні очі побачити неймовірну красу і дива природи. Дякую, за безцінний подарунок возз'єднання і злиття  з природою, ніби переродження в її лоні.

В таку потрібну мить, велична краса гір, кристально прозорі озера і цілюще повітря лікують душу.

Тиждень так швидко пролетів. Хоча згадуючи, скільки всього побачили, як доторкнулися до прекрасного і пережили вихр емоцій, можна сказати що кожен пережив свою трансформацію, маленьке життя.

Щиро вдячна скарбу нашого туру - наша турботлива, весела та прекрасна керівниця Квіта.   Зробила цей тиждень незабутнім, цікавим, пізнавальним, веселим та смішним.

Була з нами поряд, раділа за нас, за здійсненння наших мрій. Дякую за незгасаючу силу  кожного дня та позитив.

Також хочу подякувати водіям Elite Tours. Водії довезуть швидко і з комфортом, м'яко  та професійно. На борту можна зробити гарячі напої, розлягтися спати.)

Дякую всім за здійсненння можливості бути достойним цього найпрекраснішого і найніжнішого подарунка долі. Отримувала задоволення від туру на максимум, кожен день та кожну мить.
Реклама
Відгуки про інші тури