Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож мрії

"Тур пройшов на одному подиху"

Відгук туриста Аккорд тур Ксюша (Кривий Ріг) на тур
Поїздка: 13 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Швейцарська інтрига  Австрія, Італія та Доломітові Альпи

Швейцарська інтрига - це тур про поєднання казкової природи та не типової архітектури. Це прокидатися під дзвін дзвіночків альпійських корівок. Це снідати в різних країнах, різних готелях з різними видами. Це їхати з такими видами у вікно, що здається, що ти всередині телевізора: скелясті гірські вершини, вражаючі озера небесного кольору, вічнозелені заповідні ліси, неперевершені краєвиди. Це коли подих перехоплює від масштабів побаченого та відчуття знаходження в казці.

Однозначно варто брати екскурсії, бо то місця, яких самим буде складно дістатися але вони 1000% варті того, щоб їх побачити і створити власний Pinterest в своїй галереї

Гальштат - особливе місце, загублене магічне селище серед Альп. Тут можна просто розчинитися в красі природи. Кришталево чисте озеро, яке з усіх сторін оточують живописні гірські хребти, створюючи атмосферу тиші та умиротворення.

Бернський оберланд - в цьому місці навіть не треба напрягати зір та тренувати фантазію, щоб зібрати в одне ціле найменші деталі, які формують в нашій свідомості образ краси. Місце де ледве встигаєш переводити дух від видів, панорам і ландшафтів.

Озеро Браєс як перлина Доломітових Альп. Бірюзове озеро з відображенням у ньому вершин величних гір є вражаючим видовищем, яким варто обов'язково помилуватися і сфотографувати на пам'ять, але фото і на 50% не передає ті види.

Місто Грац - не попсова Австрія, тихе, але не менш мальовниче місто. Архітектура в Граці дуже різноманітна: тут чудово поєднуються ренесанс із найсучаснішими будинками. Точно варто відвідати його, щоб відчути атмосферу країни.

Звісно всього цього не було б без наших водіїв та керівника. Ігор та Сергій, то гуру професіоналізму та позитиву, після таких доріг в горах, здається, що для них не має нічого не можливого і вони впораються з дорогою будь-якої складності.

Наш керівник Квіточка, то взагалі краща з кращих. Її позитив, харизма, спокій, чіткість дій, зробили атмосферу всього туру. І окреме задоволення, то чітко поставлене мовлення та не монотонні цікаві розповіді.

Атмосфера комфорту, спокою та щастя. Цей тур точно вразить кожного.
Реклама
Відгуки про інші тури