Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя довгоочікувана мрія збулася - мандри до озер та гір Швейцарії або кращий відпочинок для матусь

"Я мама, яка хотіла відпочити та здійснити свою мрію - побачити Швейцарію, покупатися в гірському озері, побачити красу гір та перезавантажитися після декретної відпустки. Хоча відпусткою декрет не назвеш, а ось подорож з Accord tour - назвеш"

Відгук туриста Аккорд тур ЛільЧік (Кременчук) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 11 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Я активна людина, яка не вперше мандрує, і була в різних країнах своїм ходом та один раз в автобусному турі. З появою дитини пріоритети трошки змінилися, але бажання розвиватися, побачити нові місця та знайомитися з новими людьми тільки ставало більше. В січні запропонувала подрузі поїхати кудись разом, і в один голос ми зійшлися на Швейцарії. Але було не просто підібрати тур, оскільки в нас були певні побажання щодо місць, які ми хочемо відвідаи, та ми швидко підібрали необхідний тур саме в AccordTour, але хоч початковий тур і відмінився, нам швидко підібрали інший і ми поїхали за нашою мрією.

В AccordTour зібрана чудова команда, з перших хвилин ми були в надійних руках нашого керівника групи Грищенко Олі та водіїв. Одразу хочу сказати, що такі координаторські здібності, любов до роботи, людей та стресостійкість як в Олі, треба ще пошукати. Завжди на зв'язку, швидко орієнтується в ситуації, компетентна та чудова людина і співрозмовник. Якщо б була можливість обирати тур по гіду, я б поїхала ще раз з Олею і нашими водіями. А водії справжні професіонали своєї справи, безпечно перевозили з однієї чудової країни до іншої, особливо, коли треба було вночі їхати в дощ по гірському серпантину, обїзджаючи перекриту дорогу, а внизу гори, ліси і висота і це все вузенькими та крутими гірськими дорогами, просто браво.

Про сам тур скажу, що це неймовірна краса. Я не вірила своїм очам, що озера можуть бути такого кольору (вони всі різні), а гори такими високими та скелястими (в Карпатах такого не зустрічала). До цього вже була в Кракові та Празі, але завдяки цікавим екскурсоводам я відкрила ці міста з нової сторони. Як казала Оля: "посилаємо запит до Всесвіту", щоб була гарна погода, так воно і було і ми потрапили на Монблан завдяки її наполегливості. Це не передати словами наскільки круто, їдьте туди і до останнього намагайтеся туди попасти. Сама Швейцарія вразила своєю енергетикою та озерами, завдяки обставинам ми встигли окунутися в Цюріхське озеро і це кайф, любов на все життя і мрія знову туди повернутися. Ці пейзажі як з картинки, але ти їх бачиш наяву. Мені хотілося звідти привезти частинку Швейцарії, те повітря, краплинку озера, але я набула неймовірного піднесення та морально відпочила. Також дуже сподобалися' місто Ансі, Шамоні, Гольштадт, Інтерлакер, Лаутербрунер, Рейнський водоспад та Ліхтенштейн. Кожен для себе виокремить, що йому запало більше до душі та серця, та цей тур вартує уваги і рекомендую всім. Особливо, хто потребує відпочинку для душі і перезавантажитися, фізично трошки доведеться побігати або попідніматися, але воно того вартує!
Реклама
Відгуки про інші тури