Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вам ніхто не повірить що ви бачили таку красу в реальності

"Тур неймовірний. Їдьте обов'язково"

Відгук туриста Аккорд тур Ольга (Черкаси) на тур
Поїздка: 13 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Швейцарська інтрига  Австрія, Італія та Доломітові Альпи

Їду зараз в напрямку кордону з Україною після туру і думаю, що ніхто не повірить в ту красу, яку я бачила. Фотографії тут безсилі (вибачте ті, хто любить фотографувати), на фото ви побачите маленький відсоток тієї неповторності гір і озер. Але може це і на краще, тому що тепер ми особливі, ми бачили все це в реальності. Я не впевнена, що будуть краєвиди, які перевершать Альпи і озера цих регіонів.

Ми з сестрою відвідали всі екскурсії в програмі, і я не можу обрати, яка сподобалася найменше, вони прекрасні. Якщо коротко - беріть гроші, бо вам захочеться відвідати все. Тут все-таки Швейцарія) але ви не пошкодуєте, я вам обіцяю. Після того як на вас потрапить капля з Рейнського водоспаду, ви не захочете мити руку. А після озера Браес у вас з'явиться нова аватарка в інстаграмі і заздрість всіх ваших підписників.

Якщо ви раніше не дихали, то приїдьте подихайте в цьому турі (це входить у вартість, не переживайте). І саме головне, не беріть багато грошей на воду, будете пити з фонтанів в Австрії і Швейцарії - це буде найсмачніша вода, яку ви пили. Я пила з крану в готелі в горах, і якщо я пишу цей відгук, то зі мною все добре. Головне після повернення в Україну не робіть так.

Цей тур неймовірним зробили троє людей. Наш гід Квітослава майстер своєї справи, я тепер фанат. Можна попросити АккордТур писати на сайті хто буде гідом в турах? Мені 6 днів мало, хочу поїхати з нею ще

Водії Ігор і Сергій тепер супергерої для мене. Якщо вони вирішать підніматися на автобусі на Еверест, то я хочу на цю екскурсію. Буде страшно за вікном, але ви будете в безпеці, повірте

Дякую за увагу тим, хто дочитав до кінця)
Реклама
Відгуки про інші тури