Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур до Швейцарії

"Автобусний тур до Швейцарії та на гору Монблан залишив яскраві враження завдяки чудовій організації, мальовничим краєвидам та захоплюючим розповідям гіда. Особливо запам'яталася подорож на Монблан, де велич Альп справили неймовірні враження. "

Відгук туриста Аккорд тур M (Одеса) на тур
Поїздка: 11 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Мій автобусний тур до Швейцарії та на гору Монблан був незабутнім досвідом, що поєднував у собі чарівність мальовничих альпійських краєвидів і культурне багатство регіону. Організація туру була на найвищому рівні: комфортний автобус, чудовий гід Оля, яка захоплююче розповідав про історію, традиції та цікаві факти. Завдяки її професіоналізму та увазі до деталей подорож була комфортною, а краєвиди Альп залишили незабутні спогади.

Кожна зупинка дозволяла повністю зануритися в атмосферу місцевості.

Особливо вразила поїздка на гору Монблан. Відчути велич і масштаб найвищої вершини Західної Європи – це вау.

Прекрасні панорами, що відкривалися з вершини, залишили незабутні враження і зробили цей день одним із найяскравіших моментів туру. Чудова організація, увага до деталей від гіда і комфорт зробили цю подорож ідеальною. Рекомендую цей тур усім, хто хоче побачити Швейцарію в її найкращому вигляді та отримати незабутні емоції від підкорення Монблану!
Реклама
Відгуки про інші тури