Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур з нереальними краєвидами

"Тур був ідеальним, організованим і комфортним. Міста, в яких ми побували, чарівні, гіди були дуже милі, водії просто боженьки їзди. Цей тур перевершив всі мої очікування. "

Відгук туриста Аккорд тур NastyaAntonenko (Черкаси) на тур
Поїздка: 13 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Швейцарська інтрига  Австрія, Італія та Доломітові Альпи

Чарівний тур і такі ж чарівні краєвиди. Я навіть не очікувала, що буду так високо, можна сказати над хмарами. Міста дуже гарні, особливо Зальцбург. Я закохалася в Альпи, особливо в озеро Браес, на нього точно раджу йти, хоча б для найкращих фото, бо воно немов з казки. При чому жодне фото так і не змогло передати тієї краси гір, от взагалі не виходило. І повітря нереально свіже. А ще, виявляється, що корови гарно так пригають по горі.

Що дуже сподобалось в містах, те що воду можна пити з фонтанів і кранів, тож на воді я добряче зекономила. Гіди, дівчатка, були неймовірно милі, все чітко і гарно розказували, що було видно як вони люблять ті міста. Водії, Ігор та Сергій, ну просто боженьки водіння. Що б я так ходила, як вони водять автобус по гірським нічним дорогам (до такого життя мене не готувала, але повторити хочеться... тільки з цими водіями!). А ще вони були дуже добрі та веселі, як і Квітослава. Її історії дуже цікаво слухати в дорозі, також ми всі були гарно зорганізовані і вона дуже багато зробила для того, щоб цей тур запам'ятався нам з гарної сторони, а так і є. Дякую їм всім, це було фантастично️
Реклама
Відгуки про інші тури