Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша поїздка за кордон за стільки років

"Два дні, проведені в Румунії, пролетіли дуже швидко."

Відгук туриста Аккорд тур SandraPo (Одеса) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 31 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Побачення з вампіром!!! Бухарест+Брашов

За 10 років я нарешті дозволила собі поїхати кудись. Вибір пвв на Румунію, бо про неї багато хто говорив з моїх знайомих. Я їздила сама, оскільки не знайшлось компанії, але я вирішила все одно поїхати. Спочатку була одна дата, на яку не зібралась група, але трапилось диво - і тур відбувся проте на іншу дату!

Якщо говорити в цілому, то мені він сподобався. Звісно були свої плюси та мінуси, але компанія і автобусі була дуже привітна, відчувалась сімейна атмосфера. Я проживала в одномісному номері, зі включеним сніданком. В Бухаресті, чесно кажучи, не дуже сподобалось, просто тому, що не вдалось потрапити в два Палаци (не за нашої провини). Але я знайшла вихід і змогла себе розважити в цей день (замість купалень поїхала в зоопарк - до речі, дуже рекомендую його включити у тур колись). Саме місто велике, схоже на Київ, навіть домівки знайомі (одеський Таїрово). Наступний день був присвячений відвідуванню різних замків. Як не дивно, менше за все сподобався саме замок Дракули. Просто тому, що ми його відвідали після замку Пелеша. Рекомендую все ж таки цей замок відвідувати першим, щоб не зіпсувати собі потім враження. Також не дуже сподобався замок, де знімали серіал Уенздей (всередину не можна потрапити, тільки гуляти по локації), то на мене він не вартий того, щоб туди їхати. Дуже сподобався пейзаж (гори, багато гір)! Останнім місцем було місто Брашов, яке просто закохало мене у себе, бо там настільки кольоровий центр міста, ніби ти гуляєш вулицями Львова! Дуже колоритно, затишно, хочеться гуляти там годинами.

Великий жирний мінус ставлю персоналу автобусу - один з водіїв був дуже самовпевненим, місцями неприємним в спілкуванні (ім'я не пам'ятаю): був момент коли дитині стало погано, він замість того, щоб спитати як самопочуття, підганяв постійно (я розумію що графік, але по-людськи можна в становище увійти?); світло в останній день не вимикав в автобусі коли всім хотілось спати, через те що жінка впала коли намагалась забрати свій телефон з зарядки. В останній день такого водія ніби підмінили.
Реклама
Відгуки про інші тури