Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Насправді дивовижна Швейцарія

"Емоції переповнюють, зараз буде багато слів та фото, щоб описати поїздку"

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (Кам
ще
14
фото
Поїздка: 28 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Дивовижний світ 4 дні в Швейцарії Женева, Берн, Люцерн + Монблан

Всім читачам привіт. Хочу поділитись своїм відгуком на тур Дивовижна Швейцарія. Нас напередодні виїзду попередили що ми переходимо пішки кордон, спочатку мене це дійсно засмутило, але за фактом ми так швидко пройшли, що це було лише плюсом. Першим нашим містом був Королівський Краків, оскільки ми вже були там, ми пішли гуляти самостійно, хоча постійно були не далеко від групи. Ночували у Чехії. Дорогою слухали про Австрію і дивилися фільм про Сісі, куди ж в Австрії і без цього фільму))) і приїхали до міста БадІшль, був час погуляти і ми другим гуртом поїхали до Гальштату, це неймовірне місце про яке я так давно мріяла. Ожили інстаграмні картинки: плавають лебеді, високі гори, озеро з гарним селом. Це містечко виправдало всі очікування стосовно нього. Воно дуже гарне.

Потім на нас чекав Вечерний Зальцбург, мы слушали про батьківщину Моцарта і насолоджувались смачним морозивом.

Вночі ми заїхали високо в гори в готель і коли вранці прокинулися не повірили своїм очам. Ми опинилися в дуже неймовірному місці, хоча номери і середні, але готель гірськолижний курорт, і ми побачили шапки засніжених Альп, корівок, що пасуться в горах з дзвіночками. Я ще ніколи не снідала з таким гарним видом, порадили нашому керівникові в майбутньому закладати на перебування там більше часу, щоб встигнути піднятися на підйомнику в гори і погуляти.

Далі у нас був Берн - місто ведмедиків і фонтанів, було єдине дуже спекотно, і далі ми поїхали на екскурсію Лаутербрунен Долина водоспадів, ми бачили маленькі водоспади і найбільший і красивіший, ми навіть встигли сфотографуватися біля нього, ну і далі Інтерлакен містечко, посереднє.

А ночували ми у Франції, були у Женеві, та їздили на екскурсію Швейцарська Рів'єра, я хотіла потрапити до міста з виделкою. Ще була така незвичайна погода, десь йшов дощ у нас немає і озеро від цього набуло таких кольорів, що просто не описати, додам фотографії, останньою зупинкою був Шильонський замок, він невеликий, але дуже симпатичний і красивий.

Я хотіла поїхати на Монблан, але я бачила погоду, дощ і повна туманність мене зупинила, та я та людина, яка передумала, я туди обов'язково ще поїду, ми вирішили провести час у маленькому містечку Анасі, французька Венеція. найбільше захоплення було від Рейнського водоспаду - така міць і сила, унікальне місце!

Ще були Цюріху і Люцерні. Кожне місто по-своєму гарне.

Найбільше мені сподобався Люцерн! На мою думку це найкрасивіше місто Швейцарії, його неможливо порівняти ні з чим, приїжджайте і самі в цьому переконаєтеся.

Останній наш день був у Празі, ми погуляли чудово містом, був час сходити по магазинах та купити сувеніри. Від екскурсії та гідів я залишилася задоволена, так дуже багато їхали і скрізь намагалися встигнути по максимуму, деякі люди іноді не розуміють що таке автобусний тур, але я дуже давно подорожую як сама так і автобусом. Періодично на всі несподівані перешкоди дивлюсь як на пригоди, у такий важкий час потрібно дати собі можливість переключитися і хоч чомусь радіти. До нових зустрічей і люди подорожуйте!
Реклама
Відгуки про інші тури