Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Плюси та мінуси

"Дуже гарне і чисте море та пляжі в Льорет де Мар. Але є деякі розчарування в інших містах."

Відгук туриста Аккорд тур Ксенія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 03 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Серенада південного сонця Іспанія + Швейцарія  Відпочинок на морі

Щодо екскурсій в Кракові нам зразу при виїзді повідомили, що екскурсій не буде їдемо зразу на ночівлю в Чехію.

Так само і з останнім днем в Австрії. Ніякої екскурсії - їдемо зразу додому.

По дорозі до Іспанії відвідали гарні міста Нюрнберг, Страсбург, Женева, Лозана. Швейцарія не перевершена. Поганий гід був у Авіньйоні. Їй було важко і говорити і пересуватися. Тому халтурила.

Іспанія як я вже писала чудова, ні каплі не розчарувала. В готелі чудові сніданки і вечері на будь який смак. Море і пляжі можна сказати чисті особливо на пляжі Фіналс.

Ключову роль у виборі туру зіграли лавандові поля в Провансі, де в нас мала бути екскурсія яка входить у вартість туру, але її не було… це дуже не приємно!

І через відпочинок на морі в Раппало. Нас висадили в Раппало а інших за бажанням повезли на екскурсію в Портофіно.

Море надзвичайно брудне. Такого моря ми ще не бачили. Купатися не можливо. Фото додам. Цілий день прогуляли по місту в 40 градусну жару. Сказати, що розчаровані роботою Аккорд туру, то це нічого не сказати. Невже вам все-рівно де залишати ваших туристів?? Невже не можна дізнатися про стан моря і попереджати нас, ваших клієнтів? Ми б краще тоді на екскурсію поїхали. Нас повинні були забрати о 16:00, але автобус зламався і ми годину сиділи на зупинці і чекали.

Тур не з дешевих, тому хочеться більшої уваги до виконання заявленого в описі туру. Це стосується й декількох екскурсій, які є в описі але обрати їх не можна бо нам не по дорозі, як на приклад Ансі.

Реклама
Відгуки про інші тури