Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Двузначні враження або такий собі круасанчик в Парижі

"Акорд псує враження поганою організацією ,могло б бути краще.Цікаво чи врахують щось?"

Відгук туриста Аккорд тур Анна (КИЇВ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 01 січня 1970
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «

Відгук на тур Солодкий круасан - Париж

Почитавши відгуки і спілкуючись з туристами в групі, стає зрозуміло, що «Акорд» ціленаправлено з самого початку псує настрій людям, відміною того туру, який ви обираєте першочергово. При чому я обирала недешевий тур зі Швейцарією, яку відмінили буквально за декілька днів…так як білети на Львів були вже на руках, було вирішено взяти щось на ті ж дати…При чому робота менеджерів була млявою, аж поки я не написала на сторінку, щоб мені замінили його…адже вирішувати куди ти поїдеш дві доби (то відповідає то ні і тд), це трешово. Навіть не зателефонували, а лише повідомлення скидали у вайбер.

Пройдемося по туру-Вроцлав сподобався, хоча тут вже й була декілька разів. Цікава розповідь і приємна прогулянка.

У Дрездені було гарно, але, екскурсовод російськомовний-це дещо спантеличило. Готель у якому нас поселили-був просто відстійний (пошарпана ванна, не зливав воду рукомийник, а писати про це гіду о 1:40 вже не було сенсу;в кімнаті смерділо, ми провітрювали пів годинки, поки до нас не позалітало комашине щастя, бо сітки немає і відкривалося вікно лише на бік) Єдине позитивне в цьому готелі - смачний і великий сніданок.

Вирушивши в Париж очікувалося вау вау враження)

Готель був затишний, сніданок маленький, але можна пережити) Оглядова екскурсія дуже цікава.

Ввечері ми поїхали на екскурсію «Вогні нічного Парижа», на метро за 4€ щоб побачити Тріумфальну арку (не зрозуміло, чому це не входило у вартість) і потім ще заплативши 33€ щоб нас провезли лісом і показали, де стоять «нічні красуні», новий район де великі будівлі і потім сама вежа (мені здалося 33€) забагато для того, щоб подивитися ліс і 3 хвилини високі будівлі)))

Обіцяли, що ми випʼємо шампанське і зробимо гарні фото))) натомість наша представниця Акорду не дізналася чи можна проходити з шампанським, її не пропустили. Ми зробили фото і потім не могли самостійно знайти вихід, адже все перекрите через олімп. ігри. Блукали групою з 16 людей по території, дякую, що хтось знав англ. і намагався розпитати. Ніякого шампанського біля автобусу не було, всі втомлені просто їхали додому.

Шампанське випивали потім у Нормандії, а ті хто не заплатив за неї то й не треба) вважаю, потрібно було це зробити з усією групою для підтримки дружньої колективної атмосфери в якомусь з готелів чи в Празі.

А от другий день Парижу приніс повне розчарування і всі позитивні емоції вивітрились, Фрагонар - таке уявлення, що нас привезли просто впарити парфум) бо розповідь була 10-ти хвилинною)))

А далі всі хто не хотіли йти на екскурсії мали вільний час. Ок, не хочеш платити, гуляй сам (але рекомендацій якихось не було надано, де ти можеш походити-шукай))) а потім через декілька годин гід дає локацію і сповіщає, що до автобусу ти маєш йти сам, близько години, але ЦЕ БУЛО через все місто, близько 3 годин з навігатором, бо вже втомлені і 7,2 км!!!!!!! (Як ви вважаєте, у вас будуть гарні враження?)))

Нас було семеро, розкиданих у незнайомому місті, навіть боюсь подумати, якби у людей закінчився роумінг чи сів телефон, щоб робила в такому випадку гід???? Не зафотографувала, якими вулицями ми йшли на окраїні…. це було місцями страшно і панічно…

Весь позитив зник і хотілося просто додому.

Мало того, тим хто був у Діснейленді сказали так само, йти самостійно 7 км, але потім люди почали бурчати і намагалися викликати таксі…

І уявіть собі, після такого вас чекає ще нічний переїзд в 12 годин, в незручному автобусі.

В мене піднімалася температура від стресу і втоми, а здається я їхала розвіятися і відпочити.

Всі скріни з переписок і групи є…..

Не забрали ба так би ми спізнилися у Прагу, а виїхати раніше з Нормандії не виходить, напевне через те, що там же платна екскурсія і не малі гроші, а ми не платили то й самі маємо шукати дорогу)))))

Нарешті Прага-казкове місто! Мені сподобалось дуже! дякую екскурсоводу, яка дуже старалася в таку спеку все показати і розповісти. Було соромно за поведінку деяких осіб, які психували, що у них не працює радіогід і нічого не чути та зливали свій негатив, а не спитали чому їм такі видали чи не замінили. Тож пів групи, екскурсію точно не чули)

Хочу також сказати, що якщо ви вирішуєте гуляти Прагою самостійно, збережіть собі в нотатки цікавинки, куди зайти) бо вам не порадять, а лише скинуть локації магазину чи туалету. Гуляти 9-10 годин стає нудно в такому випадку і ти вже на лавці години дві тусиш)

І знову нічний переїзд (чудово правдагодини 3 - 7,2 км - йти до автобусу, потім 12 год їхати нічним переїздом, потім екскурсія і знову гуляєш 9 годин, потім знову нічний переїзд.

Без душу, вмиваєшся і чистиш зуби на заправках:) переодягнутися теж там або у автобусі, бо водій не дозволяє користуватися туалетом, що всередині))))

Реклама
Відгуки про інші тури