Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Не хочеться щоб цей тур закінчувався!

"Так вийшло, що при бронюванні, мені 4 рази змінювали тур ( то не набирався, то переносився), тому я поїхала в той, який просто попадав в мої дати. А ще мене лякали нічні переїзди. Але зараз я неймовірно радію, що вийшло саме так!"

Відгук туриста Аккорд тур Наталія  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 04 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур У ритмі літа...Відпочинок на Адріатичному морі Італії

Автобусний тур - особливий вид відпочинку, бо в ньому бере участь не тільки група і гід, але і автобус, особливо це важливо, коли є нічні переїзди.

Так ось, в нашому турі зійшлися всі зірки: неймовірно крута група, молода, дуже вродлива і приємна гід Ольга, якій окремий залік за стресостійкість: хто б не виражав своє якесь невдоволення, претензії чи розчарування, вона завжди дуже витримано вислуховувала і робила все, що було в її силах, щоб виправити будь-який дискомфорт!

Цікава і насичена програма екскурсій. Дуже рекомендую Сан-Маріно, Флоренцію і озеро Гарда. Неймовірна краса!! В ці місця хочеться повертатися ще і ще!

Готель Армстронг у Ріміні просто супер: чистий, зручний. На сніданок і вечерю шведський стіл, то ми їли за двох))) В номерах чисто, прибирали щодня. Море в 2х кроках, а ще є маленький басейн. Але головне - це персонал! Чудовий, чемний. Власниця майже плакала, коли ми їхали, бо переживала, що ми повертаємося в країну, де війна.

Ну і автобус. Він вимагає окремого відгуку. Я водій і не мало їздила автобусами, але наш автобус і водії Павло і Дмитро, в моєму особистому рейтингу, безперечно кращі! Я із захватом спостерігала, як вони вправно маневрували, розвертали, паркували величезну махіну на вузьких італійських вуличках, де і на звичайній машині не завжди легко проїдеш. Вся дорога з ними була максимально безпечна, ніяких різких гальмувань.

Автобус з усім необхідним, сучасний, чистий, з кондиціонером, розетками для зарядки, пледами, щоб не мерзнути, пасками безпеки, зручними сидіннями, кавою і туалетом. А одного разу (просто тому що пообіцяли) водії пригостили всю групу шампанським! Оце справді п'ятизірковий сервіс! Музичний супровід в автобусі теж на висоті!

Дуже крутий лайфхак від оператора, поставити екскурсію на термальні басейни в Егері як раз після нічного переїзду: ми змогли і відмокнути, і зняти нічну втому.

Ну і взагалі, вишенька на торті - це заїзд у справжню карпатську колибу на шляху від кордону! Бо паста пастою, але бограч, банош і борщ - то є любов))

Взагалі, було так круто, що я особисто насолоджувалася кожен день!

Дуже раджу і тур, і туроператора, і гіда, і, звичайно, водіїв!

Дуже сподіваюся, що скоро знов поїду кудись з Акордом. До речі, нічні переїзди, саме завдяки комфортному автобусу, пройшли дуже легко.
Реклама
Відгуки про інші тури