Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Супер відпочинок з супер гідом!

"Назва туру відповідає враженням на 100%"

Відгук туриста Аккорд тур Halyna (Хмельницький) на тур
Поїздка: 28 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Максимум насолоди або моя бажана відпустка!!!

Тур чудовий, пізнавальний й дійсно дає можливість познайомитися з 3 країнами за 13 днів (дорога+відпочинок). Екскурсії, що входили в тур пізнавальні й досить цікаві. Море чисте, блакитне, без медуз.   В Ксамілі є де відпочити й що побачити. Чудовими були також екскурсії на о. Корфу та каньйон Матка. Дійсно отримали море насолоди.

Дуже хочу подякувати нашому гіду, Софії. Вона Професіонал своєї справи. Завжди усміхнена, позитивна, ввічлива. Змогла організувати туристів так, що ми всі були як одна сім'я. Протягом туру все було чітко та злагоджено, жодних конфліктних ситуацій. Софія надавала вичерпну інформацію про пляжі, кафе, супермаркети, аптеки, здавалося що вона знає все по маршруту в досконалості, а це дуже важливо тому, що це суттєво економило час. Протягом відпочинку Софія була на зв'язку з нами 24/7. Всі туристи почувалися захищеними й впевненими, що в будь який момент вона допоможе. Для нас з донькою й настав такий момент, коли в неділю вранці в малої впав тиск і вона знепритомніла та впала, вдарилася головою об підлогу. Власник готелю CHRIS одразу викликався допомогти й відвезти в лікарню. Я подзвонила Софії, поки ми спустилися до машини (5-7) хвилин, вона вже  чекала нас. В лікарні допомогла в спілкуванні з лікарями, принесла води, супроводжувала на обстеження. В подальші дні кожного дня цікавилася станом здоров'я й навіть по приїзду до дому. Це говорить про те, що вона не лише Професіонал, а ще й Людина.  

Дякуємо також водіям туру. З ними ми почували себе безпечно на дорогах. Трек лист був просто супер!!! Ввічливі та завжди готові допомогти.  

З ЛЮБОВ'Ю
Реклама
Відгуки про інші тури