Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Не відповідає опису сайту

"Розчарована ,що не побачила мерехтливу Ейфелеву вежу ,та аквапарк "

Відгук туриста Аккорд тур Аліна  (Чернівці) на тур
Поїздка: 06 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «

Відгук на тур Французька для початківців Париж+ Діснейленд

Пишу свій відгук до дорозі в Україну з туру Французький для початківців. Почну з автобуса: не підходить для нічних переїздів (яких в турі було два), відсутність розеток, не зручні сидіння, несправність автобуса (водії ремонтували шось в колесах по дорозі бо стучало!) на щастя все зробили

Далі програма туру: не відповідає заявленому на сайті! Нічної Ейфелевоі вежі ми не побачили, з п’яти обіцяних екскурсій було чотири, в Нюрнберг не заїзжали, і аквапарку звісно ж не було! Лувр, Версаль також не було бо група не зібралась, але перепрошую про це потрібно прописувати, все це робили самостійно! трансфер платний у Варшаву 10€, також ніде не прописувався. Самостійно з групою та супроводжуючою добирались на міському транспорті в два готелі, тур треба назвати сам собі гуляю, сам собі дивлюсь)

Галина (наша супроводжуюча) старалась всім угодити, все підказувала, як куди дістатись, де є магазини, де смачно поїсти, за що їй дякую) водії також молодці, зремонтували автобус, та в цілості доставили нас. Готелі були чисті, сніданки трішки слабенькі, але голодні не лишились.

Все що було доброго в турі, це нові місця, вони прекрасні, Берлін, Париж, Прага, всі такі різні, хочеться повернутись в них знову, Діснейленд також дуже сподобався, нас лякали чергами, але за один день обійшли десь 15 атракціонів, черга була 20-45хв, шкода що салют дивилися вже на парковці

В цілому я отримала гарні враження від нових місць, і буду надалі продовжувати подорожувати, але вже не з акорд туром, надіюсь мій відгук не видалять, а візьмуть до уваги всі мінуси.
Реклама
Відгуки про інші тури