Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур який 100 вартує своїх грошей

"В організації туру важко визначити недоліки????????????"

Відгук туриста Аккорд тур Irishka (Тячів) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 04 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур У ритмі літа...Відпочинок на Адріатичному морі Італії

Рідко пишу відгуки, бо зазвичай за власний відпочинок відповідаю сама так як обираю і організовую його самостійно. Але в цей раз вийшло зовсім інакше і не звично. Почну з того, що в турі я була з донькою, якій 10 років і яка досить важко їздить автобусом звикла до автомобільного перевезення і підлаштування під себе всього. Чому власне обрали і поїхали саме в цей тур.

1. Я пообіцяла доньці, що будемо кожен рік відвідувати нову країну з метою того, щоб якомога більше побачити і відкрити для себе.

2. Принципово не хотілося на відпочинку бачити, чи перетинатися з москалями️️️

3.17 липня мали з Румунії летіти в Туніс (так як ми живемо в Закарпатті для нас це вув один з найближчих варіантів вильоту за хорошу ціну), але через роботу була змушена скасувати поїздку. Так як обовʼязково необхідно було повернутися в Україну до 15 серпня почала обирати з найближчих варіантів. Гарячих пропозицій з вильотами з найближчих аеропортів не було з острахом, почала дивитися на варіанти автобусних турів.

4. Хочеться відмітити дуже якісну, професійну з індивідуальним підходом до мене, як доволі прискіпливого клієнта менеджера Ростислава, йому велика подяка????

5. Чому саме обрала цей тур - дати ідеально підходили, кількість днів на морі, країна, яку ми ще не відвідували ну і звісно ціна надзвичайно хороша

6. За що найбільше переживала - це за дорогу (нічні переїзди і дитину, а також за умови проживання так як готель в даному турі 3*), але бажання відпочити і перегрузитися було надзвичайно велике і потрібне тому взяло гору.

7. За день до туру в суботу на вайбер отримала інформацію про деталі туру, керівника групи, готель в якому проживатимемо. Одразу почала читати відгуки на букінгу за готель Armstrong в Ріміні і моє переживання відверто зросло, так як там було дуже багато незадоволень серед останніх періодів. В суботу за день до виїзду, перетелефонувала керівниця групи Ольга Слівінська сказала що додасть до групи у Вайбер де будуть учасники туру, розповіла про те де в Мукачеві і о котрій годині нам потрібно буде приєднатися до туру. (В розмові одразу хочеться підмітити була надзвичайно приємною і ввічливою)

8. Отож ранок 04.08 все відповідно до графіку ми та ще двоє дівчат в Мукачево приєдналися до туру, в автобусі вже були всі інші учасники.

9. Автобус з вигляду і в середині - дуже хороший після того, як водій сказав, що сидіння відсуваються і в сторону та роздав пледи можу визнати, що він не аби, як вразив та заспокоїв мої переживання про дорогу і переїзд доньки.

10. заїхали на кордон Тиса-Заходь - багато писати не буду, але це був один з найшвидших і найбільш спокійних проходження кордону в моєму житті.

11. Приїзд в Будапешт - за планом мали бути ближче до вечора, але так як перетнули кордон швидко, прибули після обіду. Екскурсія по Будапешту брати не планували тому мали вільний час, який провели дуже гарно, багато часу, щоб прогулятися, відпочити від сидіння, ідеальне паркування автобуса в самому центрі міста з легкою доступністю до цікавих місць.

12. Переїзд до Італії - не так важко як я думала, донька спала в мене на колінах всю ніч, санітарних зупинок достатньо для всього, водії дуже компетентні, привітні, старанні.

13. Прибуття в Ріміні - близько 7 години ранку, не дивлячись на те що заселення після 14:00 нас поселили відразу, що дуже позитивно вразило мене, майже ніде такого не було навіть за додаткову плату. А тут без особливих прохань і вмовлянь відразу відали нам ключі.

14. Готель Armstrong - жодного зауваження не можу написати лише суцільні задоволення - номер просторий, чистий з виглядом на море, щоденним прибиранням, смачними повноцінними, повними сніданками і вечерями, дуже щирим і привітним персоналом, на протилежній стороні дороги пляж, в готелі невеликий але дуже чистий басейн???? (не знаю хто писав ті погані відгуки, але я дуже приємно здивована якістю і рівнем такої 3*)

15. Море ідеально підходить для відпочинку з дітьми мілке від берега, спокійне, тепле. Пляж навпроти готелю безкоштовний (зонтики, підстилки слід брати з собою, або купляти) зранку на морі відлив, після обіду трохи хвилі і приносить водоростей, але це зовсім не заважає відпочити в задоволення.

16. Екскурсії - так як я була з донькою, багато їздити не планували, але у парк розваг Мірабіландія та у Венецію обов’язково хотіли відвідати і на зворотній дорозі вирішили що з метою зняття стресу і втоми треба відвідати купальні в Угорщині (місце гарне, басейни теж хороші, ціна досить велика, за дві години дорослий і дитина 1450 грн, але так як у Венеції цілий день ходили і було спекотно, то чудово вдалося зняти втому. На парк розваг людей не зібралося, а Венеція це однозначно найкраще, стародавнє місто світу ще не один раз готова приїхати туди. Окремий респект екскурсоводу пані Ліліані (якщо не помиляюся з іменем) мега круто, дуже цікаво, змістовно і приємно розповіла нам про місто на воді ️‍️‍️‍

17. Окремо хочеться написати про керівника групи Олічку Слівінську 100 з 10. Неймовірна людина, яка знаходила виходи з усіх ситуацій, врівноважена, компетентна, мила, спокійна, розумна чуйна дівчина з якою подорожувати одне задоволення ????????????Best of the best ️‍️‍️‍

18. І на останок ложка дьогтю - в останній вечір в нас з донькою на пляжі вкрали сумку з телефонами????????????

Оля подзвонила в поліцію, але та відмовилася приймати заяву так як був вечір сказали дзвонити зранку, але як розказав власник готелю в більшості випадків поліція нічого шукати не буде навіть якщо прийде заяву????, а ми вже мали їхати додому???? телефони вимкнули відразу після крадіжки, я їх заблокувала і коли ми виїхали в локаторі через годину зʼявилися позначки з координатами телефонів. На місце розташування телефонів ходила інша керівник групи, Оля і Акорд тур приклали зусиль, щоб це відбулося, але нажаль на геолокації паркінг і де шукати телефони не зрозуміло

Будьте пильними паганих людей вистачає всюди

19. Москалів не зустріли ніде - це неймовірно радує

20. Якщо маєте бажання бюджетно, якісно, різноманітно та ефективно відпочити за не дуже великі кошти вам потрібно саме в цей тур! (Фото є лише з Венеції і купалень всі інші лишилися на вкрадених телефонах)

Реклама
Відгуки про інші тури