Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

The best weekend!

"Крутий тур і з неймовірними водіями та керівницею, у надзвичайно дивовижному місті, де забуваєш про все і насолоджуєшся відпочинком на теплому морі у компанії таких щирих людей, які горять своєю справою????"

Відгук туриста Аккорд тур Крістіна (Виноградів) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 04 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур У ритмі літа...Відпочинок на Адріатичному морі Італії

Невперше їду з Аккорд-тур, але без сумнівів можу сказати, що це була одна з найкращих моїх поїздок. Усе дуже сподобалось, в автобусі працював кондиціонер, туалет та навіть міні-телевізор, де екранували італьйські фільми або музику, що надавало своєрідного шарму впродовж поїздки️. А ще, водії дужее привітні та ввічливі (навіть пригощали чаєм і давали покривала)

Готель теж був супеер! У номерах чисто, персонал ввічливий, а їжа - це як окремий вид мистецтва. Вид з балкону в пряме серденько️‍???? (нижче додаю фото). Море чисте та тепле, а з готелю йти максимум 2 хвилини)

Місто відпочинку має свою енергетику, де почуваєшся як вдома. Багаато різних магазинів, доступний транспорт, а люди завжди радо допомагають.

Але окремо хочу подякувати керівниці групи - Ользі. Людина, яка не тільки пройшла, а й прожила з нами цю неймовірну відпустку. Завжди підтримувала і допомагала, у будь-яких ситуаціях. Щира та усміхнена і, неодмінно, найкраща керівниця!

Раджу й буду радити цей тур, який залишився назавжди в моїй памʼяті.

Дякую Вам!
Реклама
Відгуки про інші тури