Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий відпочинок з подругою в Іспанії

"Це була неперевершена поїздка по найкращих місцях Європи , в компанії прекрасних людей."

Відгук туриста Аккорд тур Ангеліна Олексик  (Мукачеве) на тур
Поїздка: 04 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

4 серпня ми з подругою вирушили в автобусний тур до Іспанії, і цей досвід перевершив всі наші очікування! Перш за все, хочу відзначити відмінну організацію туру. Водії та гід були професійними та завжди готовими допомогти. Ми відвідали багато міст, включаючи Барселону, Емпуріабраву, Льорет - де-Мар. Кожне місце захоплювало своєю унікальною атмосферою та архітектурою, та неперевершеними видами.

Переїзди на автобусі були комфортними, з регулярними зупинками для відпочинку. Незважаючи на те, що дорога була довгою, ми змогли насолоджуватися мальовничими пейзажами та навіть познайомитися з іншими туристами. Впродовж поїздки в нас навіть склалась компанія.

Особливо запам’яталася Барселона з її величними будівлями Антоніо Гауді та затишними пляжами. У нас було достатньо часу, щоб дослідити місто та скуштувати місцеву кухню.

Цей тур подарував нам багато незабутніх вражень, а також можливість побачити Іспанію з різних боків. Рекомендуємо цей тур усім, хто хоче насолодитися прекрасними краєвидами та культурою Іспанії, а також інших країн Європи.

Реклама
Відгуки про інші тури